• امروز : شنبه - ۳۰ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 5 - محرم - 1448
  • برابر با : Saturday - 20 June - 2026
کل پست ها: 77885اخبار امروز : 0
2

کشف بیش از ۸هزار قرص روانگردان و ۹ لیتر شربت متادون در لردگان

  • کد خبر : 126688
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۲۸
کشف بیش از ۸هزار قرص روانگردان و ۹ لیتر شربت متادون در لردگان
مأموران انتظامی شهرستان لردگان با دستور دادستان عمومی و انقلاب، موفق به کشف هشت هزار و600 عدد انواع قرص روانگردان و 9 هزار و 250 سی. سی شربت متادون از یک مخفیگاه در حوالی «کوچه پزشکان» شدند.

چهارمحال و بختیاری ـ سید رضا منصوری؛ دادستان عمومی و انقلاب شهرستان لردگان از کشف مقادیر قابل توجهی مواد روان‌گردان و شربت متادون در یک عملیات غافل‌گیرانه خبر داد.

وی ادامه داد: در پی رصدهای اطلاعاتی و به استناد دستور قضائی صادره، مأموران انتظامی شهرستان طی یک مأموریت شبانه، موفق شدند هشت هزار و ۶۰۰ عدد قرص از انواع روان‌گردان‌های صنعتی و همچنین ۹ هزار و ۲۵۰ سی.سی شربت متادون را که به صورت غیرمجاز در محلی نزدیک به کوچه پزشکان نگهداری میشد، کشف و ضبط کنند.

منصوری با بیان اینکه این محموله برای توزیع در بین جوانان و نوجوانان منطقه آماده شده بود، افزود: متأسفانه دشمنان با تزریق این سموم، سلامت و آینده نسل جوان را هدف گرفته‌اند؛ از این رو، قوه قضائیه و نیروی انتظامی با هماهنگی کامل، برخورد قاطع و بدون اغماض با هرگونه عرضه و توزیع مواد مخدر و روان‌گردان را در دستور کار دارند.

دادستان لردگان خاطرنشان کرد: این عملیات تنها بخشی از طرح جامع مبارزه با مواد مخدر در شهرستان است و گشت‌های اطلاعاتی و میدانی برای شناسایی و انهدام باندهای توزیع‌کننده به‌صورت مستمر ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=126688

برچسب ها