• امروز : سه شنبه - ۲۶ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 1 - محرم - 1448
  • برابر با : Tuesday - 16 June - 2026
کل پست ها: 77833اخبار امروز : 7
2

بازدید سرزده دادستان مرکز استان خراسان جنوبی از پلیس مبارزه با مواد مخدر و راهور بیرجند

  • کد خبر : 126526
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۸:۳۲
بازدید سرزده دادستان مرکز استان خراسان جنوبی از پلیس مبارزه با مواد مخدر و راهور بیرجند
دادستان مرکز استان خراسان جنوبی از پلیس مبارزه با مواد مخدر و راهور بیرجند بازدید کرد.

خراسان جنوبی _ احمد قاسمی در راستای نظارت بر حسن اجرای قوانین و بررسی وضعیت خدمت‌رسانی به مردم، به صورت سرزده از پلیس مبارزه با مواد مخدر و پلیس راهور شهرستان بیرجند بازدید کرد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان جنوبی در این بازدید که با همراهی همدم، معاون دادستان انجام شد، ضمن حضور در بخش‌های مختلف این مراکز، نحوه رسیدگی به امور مراجعین و روند انجام وظایف ضابطین قضایی را از نزدیک مورد بررسی قرار داد. 

وی در گفت‌وگو با کارکنان و مراجعین، ضمن استماع دغدغه‌ها و مشکلات آنان، دستورات لازم را در خصوص تسریع در روند رسیدگی به پرونده‌های در جریان و تکریم ارباب‌رجوع صادر کرد. 

 قاسمی در حاشیه این بازدید اظهار داشت: هدف از بازدیدهای سرزده، ارزیابی وضعیت میدانی و شناسایی نقاط قوت و ضعف در نحوه خدمت‌رسانی به مردم است تا بتوانیم با رفع موانع احتمالی، رضایتمندی عمومی را بیش از پیش ارتقا دهیم. 

 وی همچنین بر لزوم رعایت دقیق حقوق شهروندی و موازین قانونی در برخورد با متهمان و همچنین تکریم مراجعین در پلیس راهور تاکید کرد و افزود: دادستانی مرکز استان در راستای صیانت از حقوق عامه، نظارت مستمر بر عملکرد ضابطین قضایی را در دستور کار خود قرار داده است و هرگونه قصور در انجام وظایف قانونی پذیرفته نخواهد بود. 

 دادستان بیرجند در پایان با قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی نیروهای فراجا در تأمین نظم و امنیت و مبارزه با مواد مخدر، تعامل و همکاری سازنده بین دستگاه قضایی و پلیس را ضامن موفقیت در کاهش جرایم و ارتقای امنیت اجتماعی پایدار در مرکز استان دانست.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=126526

برچسب ها