• امروز : سه شنبه - ۱۹ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 24 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Tuesday - 9 June - 2026
کل پست ها: 77726اخبار امروز : 14
1

۶۱ کیلو تریاک در نائین کشف شد؛ دستگیری۳ قاچاقچی مواد مخدر

  • کد خبر : 126133
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۴۶
۶۱ کیلو تریاک در نائین کشف شد؛ دستگیری۳ قاچاقچی مواد مخدر
فرمانده انتظامی شهرستان نائین از کشف ۶۱ کیلو و ۳۶۴ گرم تریاک در عملیات مأموران انتظامی این شهرستان خبر داد و گفت: در این عملیات سه قاچاقچی مواد مخدر دستگیر شدند.

اصفهان _ سرهنگ حسن براهیمی اظهار کرد: در راستای تشدید اقدامات مقابله‌ای پلیس با قاچاقچیان مواد مخدر و سوداگران مرگ و با هدف ارتقای امنیت اجتماعی، مأموران انتظامی این شهرستان با انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی از انتقال محموله‌ای از مواد مخدر در یکی از محورهای مواصلاتی حوزه استحفاظی مطلع شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان نائین افزود: با دریافت این گزارش، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران قرار گرفت و تیم‌های عملیاتی با استقرار در محور مورد نظر و انجام کنترل‌های هدفمند، سرانجام دو دستگاه کامیون و یک دستگاه خودروی سواری مرتبط با این محموله را شناسایی کردند.

وی ادامه داد: مأموران پس از اطمینان از صحت موضوع، طی عملیاتی ضربتی و هماهنگ خودروهای مورد نظر را متوقف کرده و در بازرسی دقیق از آن‌ها مقدار ۶۱ کیلو و ۳۶۴ گرم ماده مخدر از نوع تریاک را کشف کردند.

براهیمی با اشاره به دستگیری سه نفر در این رابطه تصریح کرد: متهمان پس از دستگیری و تشکیل پرونده مقدماتی برای انجام مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.

وی با تأکید بر استمرار اقدامات پلیس در مقابله با قاچاق مواد مخدر گفت: مبارزه با سوداگران مرگ به صورت شبانه‌روزی در دستور کار پلیس قرار دارد و مأموران انتظامی با هرگونه فعالیت در زمینه توزیع و جابه‌جایی مواد مخدر برخورد قاطع خواهند داشت.

فرمانده انتظامی شهرستان نائین از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک در زمینه قاچاق مواد مخدر، موضوع را از طریق تماس با سامانه فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند و افزود: همکاری و مشارکت مردم یکی از مؤثرترین عوامل در ارتقای امنیت اجتماعی و پیشگیری از آسیب‌های ناشی از مواد مخدر در جامعه است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=126133

برچسب ها