• امروز : شنبه - ۹ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 14 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Saturday - 30 May - 2026
کل پست ها: 77603اخبار امروز : 19
1

دستگیری سوداگران مرگ و کشف بیش از ۱۶ کیلوگرم انواع مواد مخدر در اجرای طرح ۷۲ ساعته «آرامش در شهر» در کیش

  • کد خبر : 125686
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۳
دستگیری سوداگران مرگ و کشف بیش از ۱۶ کیلوگرم انواع مواد مخدر در اجرای طرح ۷۲ ساعته «آرامش در شهر» در کیش
سرهنگ «نبی‌الله قاسمی»، فرمانده انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش از اجرای موفقیت‌آمیز طرح ۷۲ ساعته «آرامش در شهر» با هدف ارتقای امنیت اجتماعی و پاک‌سازی تفرجگاه ها در این جزیره خبر داد.

کیش _ سرهنگ نبی اله قاسمی با اعلام این خبر اظهار داشت: در راستای مطالبات مردمی مبنی بر برخورد قاطع با توزیع‌کنندگان مواد مخدر و جمع‌آوری معتادان متجاهر، طرح عملیاتی ۷۲ ساعته «آرامش در شهر» با به‌کارگیری تمامی توان عملیاتی پلیس در سطح جزیره کیش اجرا شد.

فرمانده انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش افزود: در جریان این عملیات‌های منسجم، ماموران موفق شدند بیش از ۱۶ کیلوگرم انواع مواد مخدر را کشف و ضبط کنند. همچنین با اقدامات اطلاعاتی و شناسایی دقیق مخفیگاه‌ها، ۱۲ نفر از عناصر حمل، توزیع و خرده‌فروش مواد مخدر و ۴۳ معتاد متجاهر و افراد لامکان را که موجبات سلب آسایش عمومی را فراهم کرده بودند، دستگیر و برای سیر مراحل قانونی و درمانی به مراجع ذی صلاح تحویل دهند.

وی با اشاره به حساسیت کنترل مبادی ورودی جزیره تصریح کرد: بخشی قابل توجه از کشفیات این طرح مربوط به تشدید اقدامات کنترلی در مبادی ورودی جزیره بوده است و مواد مخدر مکشوفه، پیش از ورود به جزیره و چرخه توزیع و مصرف حین انتقال، کشف و ضبط شد.

قاسمی با اشاره به شرایط خاص کشور در جنگ تحمیلی رمضان و حساسیت بیش از پیش اجرای ماموریت‌های انتظامی تاکید کرد: شناسایی و دستگیری عناصر توزیع خرد و کلان موادمخدر، پاکسازی تفرجگاه‌ها و جمع‌آوری معتادین و افراد لامکان از اولویت‌های اصلی پلیس کیش در هر شرایطی است.

فرمانده انتظامی ویژه و دریابانی کیش در پایان از شهروندان و گردشگران خواست هرگونه اخبار و اطلاعات پیرامون فعالیت قاچاقچیان و توزیع‌کنندگان مواد مخدر را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس گزارش کنند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=125686

برچسب ها