• امروز : سه شنبه - ۵ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 10 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Tuesday - 26 May - 2026
کل پست ها: 77569اخبار امروز : 14
0

کشف ۱۵۴ کیلوگرم مواد مخدر در استان بوشهر

  • کد خبر : 125386
  • ۰۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۷:۲۲
کشف ۱۵۴ کیلوگرم مواد مخدر در استان بوشهر
رئیس پلیس استان بوشهرازکشف 154 کیلوگرم مواد مخدر و49هزار عدد انواع قرص روان‌گردان در مناطق مختلف استان خبرداد.

بوشهر _ سردار حیدر سوسنی، از افزایش کشفیات مواد مخدر و دستگیری متهمان در ۲ ماه ابتدایی سال جاری در این استان خبر داد و تأکید کرد: مبارزه با سوداگران مرگ در دستور کار جدی پلیس قرار دارد.

رئیس پلیس استان بوشهر با تشریح اقدامات پلیس در حوزه مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: در ۲ ماه نخست امسال، ۱۵۴ کیلوگرم انواع مواد مخدر توسط پلیس مبارزه با مواد مخدر استان بوشهر کشف شده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳ درصد افزایش یافته است.

سوسنی از انهدام ۲ باند حرفه‌ای تهیه و توزیع مواد مخدر در استان خبر داد و افزود: این عملیات‌ها ضربه مهلکی به شبکه‌های توزیع مواد مخدر در استان وارد کرده است.

فرمانده انتظامی استان بوشهر به دستگیری معتادان متجاهر نیز اشاره کرد و گفت: در ۲ ماه گذشته، شاهد رشد ۲۲ درصدی در دستگیری معتادان متجاهر بوده‌ایم که این افراد پس از دستگیری برای طی مراحل درمان به کمپ‌های ترک اعتیاد معرفی شده‌اند.

وی همچنین به کشفیات قرص‌های روان‌گردان اشاره کرد و بیان داشت: در این مدت، ۴۹ هزار عدد انواع قرص روان‌گردان در مناطق مختلف استان بوشهر کشف شده است که این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش چشمگیری داشته است.

سوسنی با بیان اینکه مبارزه با توزیع‌کنندگان مواد مخدر و خرده‌فروشان نیز با جدیت دنبال می‌شود، خاطرنشان کرد: در مجموع ۵۴۵ نفر شامل معتادان، عرضه‌کنندگان مواد مخدر و مصرف‌کنندگان در نقاط مختلف استان دستگیر و به مراجع قضایی معرفی شده‌اند.

فرمانده انتظامی استان بوشهر با تأکید بر استمرار این روند، تصریح کرد: مبارزه با قاچاقچیان و سوداگران مرگ در هر شرایطی ادامه خواهد داشت و با آنان قاطعانه و قانونی برخورد می‌شود.

رئیس پلیس استان بوشهر یادآور شد: تمام نقاط استان بوشهر به‌صورت شبانه‌روزی تحت رصد و پایش پلیس مبارزه با مواد مخدر قرار دارد و این استان برای سوداگران مرگ و عرضه‌کنندگان مواد مخدر ناامن است؛ چراکه در کوتاه‌ترین زمان شناسایی و در چنگال قانون گرفتار می‌شوند.

سوسنی به برنامه‌های آموزشی نیروی انتظامی در حوزه پیشگیری از اعتیاد نیز اشاره کرد و گفت: آموزش آشنایی با تبعات مصرف مواد مخدر و روش‌های پیشگیری از مصرف، به‌ویژه برای گروه‌های سنی حساس شامل کودکان، دانشجویان، دانش‌آموزان و سایر نوجوانان و جوانان، در برنامه نیروی انتظامی استان قرار دارد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=125386

برچسب ها