• امروز : سه شنبه - ۵ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 10 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Tuesday - 26 May - 2026
کل پست ها: 77569اخبار امروز : 14
1

مقابله با کشت گیاهان ممنوعه با نظارت مستمر و برخورد قاطع دنبال می‌شود

  • کد خبر : 125329
  • ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۱۳
مقابله با کشت گیاهان ممنوعه با نظارت مستمر و برخورد قاطع دنبال می‌شود
مختار عباسی، فرماندار و رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان لارستان، در بازدید میدانی از گلخانه روستای «کورده» از توابع بخش مرکزی، بر ضرورت پیشگیری از هرگونه سوءاستفاده برای کشت غیرمجاز خشخاش و شاهدانه تأکید کرد و گفت: سلامت جامعه، خط قرمز مدیریت شهرستان است.

فارس ـ در این بازدید که با حضور بخشدار مرکزی، رئیس جهاد کشاورزی شهرستان و جمعی از مدیران عضو شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر انجام شد، فرماندار لارستان ضمن مهم دانستن مقوله سلامت عمومی، تصریح کرد: صیانت از جامعه تنها با نظارت مستمر، همکاری بین‌بخشی و حضور میدانی دستگاه‌های مسئول امکان‌پذیر است.

عباسی با اشاره به اینکه مبارزه با مواد مخدر یک مسئولیت اجتماعی، فرهنگی، امنیتی و اجرایی است، افزود: همه دستگاه‌ها باید با احساس وظیفه مشترک در این مسیر عمل کنند.

وی با تشریح رویکردهای بازدارنده در برخورد با کشت گیاهان ممنوعه، اظهار داشت: برای متخلفان احتمالی سه سطح برخورد پیش‌بینی شده است؛ در گام نخست جزای نقدی و آموزش، در مرحله بعد جزای نقدی همراه با حبس، و در مرحله سوم جزای نقدی به‌همراه مصادره زمین و ادوات کشاورزی اعمال خواهد شد.

فرماندار لارستان با تأکید بر اینکه قانون در برابر سوداگران مرگ بدون اغماض اجرا می‌شود، خاطرنشان کرد: هرگونه تخلف در این حوزه با برخورد قاطع و قانونی مواجه خواهد شد و در مسیر حفظ سلامت آحاد جامعه، هیچ‌گونه تساهلی پذیرفتنی نیست.

رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان لارستان همچنین بر ضرورت بازدیدهای دوره‌ای از عطاری‌ها، گلخانه‌ها، اراضی قابل کشت، زمین‌های شخصی و اراضی ملی توسط مدیران و کارشناسان دستگاه‌های متولی و با همکاری اعضای شورا تأکید کرد و گفت: پیشگیری زمانی اثربخش است که نظارت به یک فرآیند پیوسته تبدیل شود، نه اقدامی مقطعی.

عباسی با فراخوان همه اعضا و دستگاه‌های مرتبط به همکاری و تعامل بیش از پیش، اظهار داشت: مبارزه با مواد مخدر نیازمند هم‌افزایی واقعی میان فرمانداری، دستگاه‌های نظارتی، اعضای شورا و ، بخشداران، جهاد کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و… است.

وی در پایان با اشاره به نتایج بازدیدهای منظم و دوره‌ای در شهرستان گفت: خوشبختانه بر اساس گزارش‌های دریافتی از بخشداران تابعه، جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست، تاکنون در سطح گلخانه‌ها، زمین‌های شخصی و اراضی ملی شهرستان گزارشی از کشت گیاهان ممنوعه دریافت نشده است، با این حال روند نظارتی باید با جدیت ادامه یابد.

انتهای پیام /

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=125329

برچسب ها