• امروز : سه شنبه - ۵ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 10 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Tuesday - 26 May - 2026
کل پست ها: 77569اخبار امروز : 14
0

بازدید سرپرست شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان گیلان از مراکز کاهش آسیب (DIC) رشت

  • کد خبر : 125325
  • ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۹
بازدید سرپرست شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان گیلان از مراکز کاهش آسیب (DIC) رشت
سرپرست شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان گیلان با حضور در 2 مرکز DIC سطح شهر رشت در جریان چگونگی فعالیت و نحوه خدمات دهی این مراکز قرار گرفت.

گیلان ـ مرادی، سرپرست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گیلان در جریان بازدید مشترک با معاون مدیرکل بهزیستی از مراکز کاهش آسیب، هدف از این اقدام را بررسی میدانی چالش‌ها و شناسایی دقیق ظرفیت‌های موجود برای ارتقای کیفی خدمات درمانی استان عنوان کرد.

وی با تأکید بر اینکه «کاهش آسیب» اولویت اصلی در مسیر درمان و حمایت‌های اجتماعی است، افزود: امیدواریم با هم‌افزایی دستگاه‌های مسئول و بهره‌گیری از الگوهای موفق، شاهد توسعه و کارآمدیِ بیشتر خدمات کاهش آسیب در سطح استان باشیم.

در این بازدید، مسئولان مراکز نیز ضمن ارائه گزارش عملکرد، به بیان دغدغه‌ها و موانع پیش‌رو در ارائه خدمات مطلوب به جامعه هدف پرداختند.

انتهای پیام /

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=125325

برچسب ها