• امروز : سه شنبه - ۵ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 10 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Tuesday - 26 May - 2026
کل پست ها: 77569اخبار امروز : 14
2

هلال‌احمر قم در خط مقدم پیشگیری از اعتیاد

  • کد خبر : 124945
  • ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۹:۵۵
هلال‌احمر قم در خط مقدم پیشگیری از اعتیاد
نشست مشترک دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان قم مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قم در هفته هلال احمر برگزار شد و دو طرف بر توسعه همکاری‌های فرابخشی در حوزه‌های پیشگیری از اعتیاد، کاهش آسیب‌های اجتماعی، آموزش همگانی و توانمندسازی بهبودیافتگان و گروه‌های در معرض خطر تأکید کردند.

قم ـ حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان قم با تبریک هفته هلال احمر و قدردانی از تلاش‌های امدادگران و داوطلبان، گفت: هلال احمر با ظرفیت نیروهای داوطلب و آموزش‌دیده می‌تواند در اجرای برنامه‌های آگاه‌سازی عمومی، توانمندسازی خانواده‌های درگیر با اعتیاد و ارائه خدمات بحران‌محور نقش مؤثری ایفا کند.

وی همچنین بر بهره‌گیری از ظرفیت خانه‌های هلال، کانون‌های دانشجویی و طرح‌های داوطلبانه در پویش‌های پیشگیری از سوءمصرف مواد مخدر تأکید کرد. 

محمدرضا بهرامی مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان قم نیز با اشاره به مأموریت‌های فرابخشی هلال احمر، آمادگی جمعیت را برای برگزاری کارگاه‌های آموزش همگانی، مشارکت در کمپین‌های اطلاع‌رسانی و ارائه خدمات حمایتی  و روانشناسی به معتادان بهبودیافته و خانواده‌های آنان اعلام کرد.

در پایان، طرفین بر تشکیل کارگروه مشترک برای تدوین برنامه‌های عملیاتی و همکاری‌های دوجانبه و نیز اقدامات عملی‌ برای ارتقای تاب‌آوری اجتماعی و سلامت محلات تأکید کردند.

انتهای پیام /

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=124945

برچسب ها