• امروز : سه شنبه - ۵ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 10 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Tuesday - 26 May - 2026
کل پست ها: 77569اخبار امروز : 14
2

کشف ۱٫۴ تن مواد مخدر در قائنات

  • کد خبر : 124901
  • ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۳۹
کشف ۱٫۴ تن مواد مخدر در قائنات

یدالله غلام‌پور، فرماندار قائنات در نخستین جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر و طرح «یاریگران زندگی» این شهرستان در سال جاری، با تأکید بر اینکه هزینه درمان اعتیاد از حیث اجتماعی و اقتصادی بسیار بالا است، اظهار کرد: اولویت اصلی مدیریت شهرستان در سال جدید، تمرکز بر اقدامات پیشگیرانه و کاهش تقاضای مصرف مواد مخدر […]

یدالله غلام‌پور، فرماندار قائنات در نخستین جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر و طرح «یاریگران زندگی» این شهرستان در سال جاری، با تأکید بر اینکه هزینه درمان اعتیاد از حیث اجتماعی و اقتصادی بسیار بالا است، اظهار کرد: اولویت اصلی مدیریت شهرستان در سال جدید، تمرکز بر اقدامات پیشگیرانه و کاهش تقاضای مصرف مواد مخدر است.

سرهنگ رفعتی‌نژاد، جانشین فرمانده انتظامی شهرستان قائنات در این جلسه با ارائه گزارشی از عملکرد این نیرو در سال ۱۴۰۴ گفت: سال گذشته با تلاش شبانه‌روزی ماموران، یک تن و ۴۵۲ کیلوگرم انواع مواد مخدر در این شهرستان کشف شده است.

وی افزود: در این رابطه ۱۲۳۴ قاچاقچی و حامل مواد مخدر، ۱۴۷ معتاد متجاهر و ۱۳۰ خرده‌فروش دستگیر و ۱۰۰ دستگاه خودرو نیز توقیف شده است. همچنین از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۱۱۲ کیلوگرم مواد مخدر کشف و ۱۸۹ نفر دستگیر شده‌اند.

هشدار نسبت به کاهش سن اعتیاد به ۱۵ سال

در ادامه این نشست، روحانی‌فر، دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر استان خراسان جنوبی تصریح کرد: باید اقدامات فرهنگی و پیشگیرانه را با جدیت بیشتری در دستور کار قرار دهیم.

برخورد قاطع با پاتوق‌ها و اماکن مخروبه

عبدالله‌زاده، دادستان عمومی و انقلاب قائنات نیز در این جلسه با اشاره به تغییر شیوه‌های حمل مواد مخدر به روش‌های «معده‌ای»، بر هوشیاری پلیس تأکید کرد و گفت: قانون در برخورد با کشت و توزیع مواد مخدر فصل‌الخطاب است و جریمه، حبس و حتی اعدام در انتظار متخلفان خواهد بود.

وی همچنین شهرداری را موظف کرد نسبت به تخریب سریع اماکن مخروبه که به پاتوق تجمع معتادان تبدیل شده است، اقدام کند.

تسهیلات اشتغال‌زایی برای بهبودیافتگان

در بخش دیگری از جلسه، براتی رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان از پرداخت بیش از ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغال‌زایی به بهبودیافتگان توسط کمیته امداد و بهزیستی خبر داد و افزود: تاکنون ۲۵۳ نفر از این افراد در دوره‌های فنی و حرفه‌ای شرکت کرده‌اند تا زمینه بازگشت پایدار آنان به جامعه فراهم شود.

فرماندار قائنات در پایان، تقویت نشاط اجتماعی، توسعه ورزش‌های همگانی در ایام تابستان و استفاده از ظرفیت رسانه‌ها در بازنشر تجربیات افراد بهبودیافته را از راهکارهای مؤثر در خروج جوانان از فضای مجازی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=124901

برچسب ها