مرکزی ـ شهرداری کلانشهر اراک اعلام کرد: به منظور رسیدگی به مطالبات و شکایات مردمی مبنی بر حضور معتادان متجاهر در سطح شهر و پارکهای اراک، طرح جمعآوری این افراد با همکاری مشترک شهرداری و نیروی انتظامی به مرحله اجرا درآمد.
این طرح که با هدف پاکسازی منظر شهری، ارتقای امنیت و آرامش شهروندان تدوین و اجرا شد، منجر به جمعآوری ۷۶ نفر از معتادان متجاهر از نقاط مختلف شهر و پارکها گردید. افراد جمعآوری شده پس از انتقال به کمپ ترک اعتیاد موضوع ماده ۱۶ (کمپهای دولتی)، تحت فرآیند بازپروری و توانمندسازی قرار خواهند گرفت.
این اقدام در راستای وظایف مدیریت شهری در حوزه آسیبهای اجتماعی و با هدف بازگرداندن افراد بهبودیافته به جامعه صورت پذیرفته است.
مدیریت شهری اراک ضمن قدردانی از همکاری شهروندان در گزارش موارد تخلف و همچنین تقدیر از تلاشهای پرسنل گشت اجتماعی شهرداری و سبزپوشان نیروی انتظامی، اعلام میدارد که این طرحها به صورت مستمر ادامه خواهد یافت تا شهری سالمتر و امنتر برای همه شهروندان فراهم شود.
از شهروندان گرامی تقاضا میشود در صورت مشاهده موارد مشابه، مراتب را از طریق شماره تلفن ۱۳۷ گزارش دهند تا اقدامات لازم در اسرع وقت صورت پذیرد.
انتهای پیام /
