• امروز : چهارشنبه - ۶ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 11 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Wednesday - 27 May - 2026
کل پست ها: 77569اخبار امروز : 0
1

تقویت کنترل مرزهای هوایی/ بازدید دبیر شورای هماهنگی استان فارس از روند مبارزه با قاچاق مواد مخدر در لارستان

  • کد خبر : 123900
  • ۳۱ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۸
تقویت کنترل مرزهای هوایی/ بازدید دبیر شورای هماهنگی استان فارس از روند مبارزه با قاچاق مواد مخدر در لارستان
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس با حضور در فرودگاه بین‌المللی لارستان، روند مقابله با قاچاق مواد مخدر در مرزهای هوایی را از نزدیک بررسی کرد.

فارس ـ بازدید میدانی و نشست تخصصی بررسی اقدامات مقابله‌ای در حوزه مبارزه با مواد مخدر در محل فرودگاه بین‌المللی آیت‌الله آیت‌اللهی لارستان با حضور ارسطو ترکمان‌منش دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس و جمعی از مسئولان شهرستان برگزار شد.

در این بازدید، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فرودگاه، رئیس پلیس فرودگاه، روحانیت معزز شاغل در فرودگاه و نمایندگان شهرداری و بهزیستی شهرستان لارستان حضور داشتند.

رئیس پلیس فرودگاه بین‌المللی آیت‌اللهی لارستان در این نشست گزارشی از فعالیت‌های انجام‌شده ارائه کرد و به تشریح نحوه رصد و پایش مرزهای هوایی، شیوه‌های شناسایی و برخورد با قاچاقچیان، فرآیند کشف بسته‌های مشکوک مواد مخدر و اقلام ممنوع‌الخروج پیش از جابه‌جایی و خروج از کشور پرداخت.

وی همچنین به تجهیزات و امکانات مورد نیاز برای ارتقای سطح مقابله و افزایش ضریب امنیت در فرآیندهای کنترلی اشاره کرد.

در ادامه، ترکمان‌منش پس از بازدید از بخش‌های مختلف فرودگاه از جمله گیت‌های کنترل و واحدهای بازرسی، در نشست جمع‌بندی ضمن تقدیر از تلاش‌های مجموعه فرودگاه و پلیس مبارزه با مواد مخدر، بر ضرورت تقویت رویکرد هوشمند، پیشگیرانه و فناورانه در مرزهای هوایی تأکید کرد.

وی در تشریح ابعاد مقابله با قاچاق مواد مخدر اظهار داشت: مبارزه با مواد مخدر یک مسئولیت چندلایه و فرابخشی است که از اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی تا حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و پیشگیرانه را در بر می‌گیرد. مرزهای هوایی به دلیل حساسیت و گستره ارتباطات بین‌المللی، نیازمند دقت، هماهنگی و تجهیز مستمر هستند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس همچنین بر لزوم ارتقای آموزش‌های تخصصی نیروهای مستقر، بهره‌گیری از تجهیزات نوین کنترلی و استمرار هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد و افزود: حمایت‌های لازم از پلیس مبارزه با مواد مخدر در جهت مقابله همه‌جانبه با قاچاقچیان و صیانت از سلامت جامعه در دستور کار قرار دارد.

 در پایان این بازدید، بر تقویت همکاری‌های بین‌بخشی، استمرار پایش هدفمند مرزهای هوایی و پیگیری تأمین تجهیزات مورد نیاز در چارچوب برنامه‌های مبارزه با مواد مخدر تأکید شد.

انتهای پیام /

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=123900

برچسب ها