فارس ـ سردار عزیزاله ملکی در این رابطه گفت: در راستای طرح برخورد با سوداگران مرگ، روز گذشته مأموران انتظامی خرامه با اشراف اطلاعاتی و تحت نظر قرار دادن باندهای قاچاق مواد مخدر، مطلع شدند که فردی قاچاقچی با سواری پژو پارس مقداری تریاک را از استانهای شرقی بارگیری و در اطراف مناطق کوهستانی این شهرستان متوقف کرده و قصد حرکت به سمت شیراز دارد که بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
فرمانده انتظامی فارس افزود: مأموران سریعاً با هماهنگی قضائی به محل مورد نظر اعزام شده و با توجه به کوهستانی بودن منطقه راننده با مشاهده پلیس خودرو را رها کرد و متواری شد.
این مقام انتظامی با اشاره به اینکه مأموران موفق شدند در بازرسی از سواری پژو ۱۵۷ کیلو و ۳۰۰ گرم تریاک، ۳۳ کیلو و ۷۰۰ گرم شیشه، ۳۰ کیلوگرم هروئین، یک دستگاه ماهواره استارلینک و سه جفت پلاک خودرو کشف کنند، تصریح کرد: تلاش برای قاچاقچی متواری با جدیت ادامه دارد.
ویخاطرنشان کرد: پلیس استان فارس با قاطعیت، استمرار عملیاتهای میدانی و برخورد بدون اغماض اجازه نخواهد داد سوداگران مرگ امنیت و سلامت جامعه را مورد تهدید قرار دهند.
انتهای پیام/
