غرب استان تهران ـ سرهنگ محمدرضا علیزاده از اجرای طرح «آرامش در شهر» با محوریت جمعآوری معتادان متجاهر و برخورد با توزیعکنندگان مواد مخدر در غرب استان تهران خبر داد و اظهار کرد: این طرح طی سه روز گذشته با فعالیت شبانهروزی تمامی ردههای انتظامی در نقاط مختلف شهرستانهای تابعه اجرا شد.
فرمانده انتظامی غرب استان تهران با اشاره به اقدامات اطلاعاتی و هماهنگی قضائی افزود: در جریان اجرای این طرح، ۱۰۲ منزل، هفت پاتوق و سه مکان مشکوک به نگهداری و توزیع مواد مخدر مورد بازرسی قرار گرفت.
وی تصریح کرد: در نتیجه این عملیات، ۱۶ قاچاقچی و ۲۱۹ خردهفروش مواد مخدر دستگیر، سه باند فعال در حوزه توزیع مواد مخدر منهدم و مقدار ۳۸۴ کیلو و ۴۰ گرم انواع مواد مخدر کشف شد.
این مقام انتظامی همچنین از پلمب دو مکان و واحد صنفی مرتبط با توزیع مواد مخدر خبر داد و گفت: در ادامه اجرای این طرح، یکهزار و ۷۷ معتاد متجاهر نیز جمعآوری و برای طی مراحل درمان به مراکز ترک اعتیاد تحویل داده شدند.
وی تأکید کرد: اجرای طرحهای پاکسازی و ارتقای امنیت اجتماعی با قدرت و بهصورت مستمر در دستور کار پلیس قرار دارد.
انتهای پیام/
