• امروز : سه شنبه - ۱۴ بهمن - ۱۴۰۴
  • برابر با : 16 - شعبان - 1447
  • برابر با : Tuesday - 3 February - 2026
کل پست ها: 76739اخبار امروز : 26
0

امحاء دو تن و نیم مواد مخدر در استان کهگیلویه و بویراحمد

  • کد خبر : 122426
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۷
امحاء دو تن و نیم مواد مخدر در استان کهگیلویه و بویراحمد
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد از امحاء دو تن و نیم مواد مخدر در استان خبر داد.

کهگیلویه و بویراحمد ـ صبح امروز با حضور معاون سیاسی امنیس استاندار، دبیر و کارشناس شورا، معاون دادستان مرکز استان، فرماندهی انتظامی و سایر مسئولین استانی مراسم امحای مواد غیر استحصالی در محل شهرک فرودگاه یاسوج برگزار شد.

سید ناصر رضایی؛ دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کهگیلویه و بویراحمد در این رابطه اظهار کرد: شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در راستای فعالیتهای مقابله‌ای با همکاری دستگاه‌های متولی امر از جمله پلیس مبارزه با مواد مخدر طی سال جاری میزان دو هزار و ۴۵۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر غیر استحصال را با اخذ مجوز از ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور امحاء و صورت‌جلسه کرده است.

وی ضمن توضیح در زمینه چگونگی عملیات‌های انجام شده توسط پلیس و سایر دستگاه‌های همکار افزود: مافیای مواد مخدر همواره به دنبال گروه‌های هدف جدید بوده و همیشه با ترفندهای مختلف توانسته‌اند در جامعه و برای جوانان و نوجوانان ما مشکلاتی را به وجود بیاورند که با هوشیاری و اقدامات به موقع دستگاه‌های متولی امر مبارزه با مواد مخدر باعث برهم زدن برخی از معادلات آن‌ها شده و در مناطق مختلف، ضربه‌های سنگین به سوداگران مرگ زده شده است.

رضایی خواستار تلاش بیش از پیش نیروی انتظامی و دستگاههای اطلاع‌رسان در زمینه کشف مواد مخدر شد و گفت: همه دستگاه‌ها و حتی نیروهای مردمی با همکاری می‌توانند از ورود مواد مخدر به استان‌ها و کشور جلوگیری کرده و باعث سلامت جامعه شوند.

در این همایش هزار و ۶۲۹ کیلوگرم حشیش، ۱۵۷ کیلو سوخته و تفاله، ۲۰ کیلو شیره، ۱۵۵ کیلو گراس، ۴۵۰ کیلو شیشه، دو کیلوگرم هروئین، دو کیلوگرم بذر خشخاش، ۴۶۸ هزار قرص و ۶۹ شربت متادون امحاء شد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=122426

برچسب ها