• امروز : جمعه - ۱۰ بهمن - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - شعبان - 1447
  • برابر با : Friday - 30 January - 2026
کل پست ها: 76668اخبار امروز : 13
0

کشف ۱.۵ تُن مواد مخدر در اصفهان

  • کد خبر : 122200
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۴
کشف ۱.۵ تُن مواد مخدر در اصفهان
جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان از کشف حدود یک تُن و۵۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر طی ۴۸ ساعت گذشته در استان خبرداد.

اصفهان ـ سردارحسین بساطی در این رابطه اظهار کرد: در اجرای طرح مقابله با قاچاق مواد مخدر و برخورد با سوداگران مرگ، مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی استان با اشراف اطلاعاتی و رصد هوشمندانه خود یک باند مسلح قاچاق مواد مخدر را شناسایی کردند که به صورت گسترده در سطح کشور اقدام به قاچاق مواد مخدر می‌کرد.

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان افزود: مأموران موفق شدند در عملیاتی هوشمندانه و ضربتی این باند مسلح را در یکی از محورهای مواصلاتی استان منهدم و در بازرسی از یک دستگاه خودرو سواری پرادو متعلق به این باند، بیش از یک تُن و ۱۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر شامل ۹۰۰ کیلوگرم شیشه، ۱۷۰ کیلوگرم تریاک و ۳۷ کیلوگرم هروئین را کشف کنند.

این مقام انتظامی تصریح کرد: در ادامه مأموریت‌های موفق پلیس استان در راستای مقابله با قاچاقچیان مواد مخدر، مأموران فرماندهی انتظامی شهرستان نائین موفق شدند، دو دستگاه کامیون و کامیونت حامل مواد مخدر را در یکی از محورهای مواصلاتی این شهرستان توقیف و در بازرسی از آن‌ها ۳۷۴ کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک را کشف کنند.

وی با اشاره به شناسایی و دستگیری پنج سوداگر مرگ در این عملیات ها، به عاملان تهیه و توزیع مواد مخدر هشدار داد: مجموعه فرماندهی انتظامی استان با برنامه‌ریزی دقیق و تلاش شبانه‌روزی با قاچاقچیان مواد مخدر برخورد و فضا را برای آن‌ها نامن‌تر از گذشته کرده و در راستای ارتقای امنیت در جامعه از هیچ تلاشی کوتاهی نخواهیم کرد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=122200

برچسب ها