• امروز : پنج شنبه - ۹ بهمن - ۱۴۰۴
  • برابر با : 11 - شعبان - 1447
  • برابر با : Thursday - 29 January - 2026
کل پست ها: 76655اخبار امروز : 11
0

کشف ۲۳۸ کیلوگرم موادمخدر طی ماه گذشته در استان مرکزی

  • کد خبر : 122155
  • ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۰
کشف ۲۳۸ کیلوگرم موادمخدر طی ماه گذشته در استان مرکزی
جانشین فرماندهی انتظامی استان از کشف بیش از ۲۳۸ کیلو گرم انواع موادمخدر در عملیات‌های یک ماه گذشته در این استان خبر داد و گفت: در این عملیات ها ۴۷۰ نفر در رابطه با مواد مخدر دستگیر شدند.

مرکزی ـ سردار احمدرضا چگنی در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: یکی از مهم ترین برنامه‌ریزی‌های عملیاتی پلیس استان،‌ بازنگری طرح‌های مبارزه با مواد مخدر و بهره‌گیری از آخرین دستاوردهای علمی و تخصصی پلیس و پیگیری ویژه مطالبات و گزارش‌های مردمی به مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ بوده است.

جانشین فرماندهی انتظامی استان مرکزی توجه به گزارش‌های مردمی و اجرای هدفمند طرح‌های امنیت بخش در سطح استان را بخش مهم دیگری از برنامه‌های اولویت دار پلیس استان در این حوزه خواند و گفت:‌ از ابتدای امسال تا کنون، انجام عملیات‌های موردی، اجرای طرح‌های عملیاتی پاک سازی نقاط آلوده با بهره‌گیری از توان اجرایی پلیس استان به صورت مستمر دنبال می‌شود که این مهم رضایت‌مندی مطلوبی از عملکرد پلیس در مبارزه با مواد مخدر را به همراه داشته است.

وی با اشاره به آخرین کشفیات و دستاوردهای پلیس استان در برخورد با قاچاقچیان و خرده‌فروشان مواد مخدر گفت: در یک ماه گذشته ۲۳۸ کیلو ۵۰۰ گرم انواع مواد مخدر کشف شده است.

این مقام انتظامی بیان کرد: در این عملیات‌ها ۱۹۵ قاچاقچی، خرده‌فروش و توزیع‌کننده مواد مخدر بازداشت، ۲۷۵ معتاد متجاهر جمع‌آوری و به مراجع قضائی و یا به مراکز کمپ ترک اعتیاد معرفی شدند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=122155

برچسب ها