• امروز : جمعه - ۸ اسفند - ۱۴۰۴
  • برابر با : 11 - رمضان - 1447
  • برابر با : Friday - 27 February - 2026
کل پست ها: 76983اخبار امروز : 10
3
فرماندار سپیدان :

تأکید بر همکاری دستگاه‌ها در اجرای طرح شیوع‌شناسی اعتیاد

  • کد خبر : 121736
  • ۱۷ دی ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۰
تأکید بر همکاری دستگاه‌ها در اجرای طرح شیوع‌شناسی اعتیاد
فرماندار سپیدان در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان، بر ضرورت جمع‌آوری دقیق داده‌ها و همکاری تمامی دستگاه‌ها با تیم‌های استانی برای اجرای طرح ملی «شیوع‌شناسی مصرف مواد مخدر و روان‌گردان‌ها در جمعیت ۱۵ تا ۶۴ سال» تأکید کرد و از برنامه‌ریزی برای ساماندهی گرمخانه ویژه معتادان متجاهر خبر داد.

فارس _ جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان سپیدان به ریاست علی علیزاده فرماندار و با حضور اعضای شورا در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.

علیزاده در این جلسه با اشاره به ضرورت تصمیم‌گیری مبتنی بر اطلاعات دقیق گفت: برای مدیریت مؤثر آسیب‌های اجتماعی مرتبط با اعتیاد، لازم است آمار شفافی از بیماران مبتلا، عوامل محیطی مؤثر بر ابتلا و همچنین راهکارهای پیشگیری و درمان در اختیار داشته باشیم. اجرای صحیح و علمی طرح ملی شیوع‌شناسی مصرف مواد مخدر و روان‌گردان‌ها در جمعیت ۱۵ تا ۶۴ سال، مبنای برنامه‌ریزی‌های آینده ما خواهد بود.

وی خواستار همکاری جدی همه اعضای شورا و دستگاه‌های اجرایی شهرستان با پرسشگران اعزامی از استان شد و افزود: انتظار داریم همه دستگاه‌ها، اجرای این طرح ملی را در اولویت قرار دهند تا نتایج آن، تصویر روشنی از وضعیت مصرف مواد مخدر و روان‌گردان‌ها در جمعیت هدف ارائه دهد.

فرماندار سپیدان در ادامه به موضوع حمایت از افراد بی‌سرپناه مبتلا به اعتیاد اشاره کرد و گفت: با توجه به کاهش دمای هوا، مقرر شد مکانی مناسب به‌عنوان گرمخانه برای معتادان کارتن‌خواب و متجاهر تدارک و معرفی شود تا از آسیب‌های احتمالی و خطرات جانی برای این قشر در فصل سرما کاسته شود.

علیزاده با تأکید بر ضرورت هم‌افزایی دستگاه‌ها اضافه کرد: ترکیب اقدامات علمی، میدانی و حمایتی می‌تواند مسیر مقابله با مواد مخدر را اثربخش‌تر کند و ما در شهرستان سپیدان تلاش می‌کنیم با همدلی همه نهادها، گام‌های محکم‌تری در این مسیر برداریم.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که با اجرای دقیق مصوبات و بهره‌گیری از نتایج طرح «شیوع‌شناسی مصرف مواد مخدر و روان‌گردان‌ها در جمعیت ۱۵ تا ۶۴ سال»، تصمیمات هدفمندتر و کارآمدتری برای کاهش آسیب‌های ناشی از اعتیاد در شهرستان اتخاذ شود.

انتهای پیام /

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=121736

برچسب ها