محمدرضا ابراهيمي دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان فارس، دوشنبه ۲۸ مهر ماه در برنامه تلویزیونی “آهنگ زندگي” حضور مییابد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس، محمدرضا ابراهيمي در این برنامه که ساعت ۱۰:۰۰ تا ۱۰:۳۰ صبح از شبکه استاني سیماي مركز فارس پخش میشود، ضمن معرفی و تشریح آخرین اقدامات و فعاليتهاي دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان، به سئوالات مختلف در عرصههاي فرهنگي و پيشگيري، مقابله با ورود و عرضه مواد مخدر و درمان و حمايتهاي اجتماعي از معتادان پاسخ خواهد داد.
گفتني است اين برنامه تلويزيوني در راستاي آموزشهاي پيشگيري اوليه از اعتياد با همكاري صدا و سيماي مركز فارس هر هفته روزهاي دوشنبه از ساعت ۱۰:۰۰ تا ۱۰:۳۰ صبح به مدت ۳۰ دقيقه با حضور كارشناسان حوزه مبارزه با مواد مخدر استان از شبكه استاني فارس پخش خواهد شد.
منبع خبر: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس۹۳٫۰۷٫۲۶