• امروز : سه شنبه - ۲ دی - ۱۴۰۴
  • برابر با : 4 - رجب - 1447
  • برابر با : Tuesday - 23 December - 2025
کل پست ها: 76360اخبار امروز : 7
0

آموزش خانواده‌ها و برخورد قانونی با فروشندگان، راهکار مقابله با اعتیاد است

  • کد خبر : 121151
  • ۰۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۵
آموزش خانواده‌ها و برخورد قانونی با فروشندگان، راهکار مقابله با اعتیاد است
جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان زرین دشت به ریاست صفدر منشی، سرپرست فرمانداری برگزار شد و بر نقش آموزش خانواده‌ها و آمادگی دستگاه‌ها در مقابله با اعتیاد تأکید شد.

فارس ـ جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان زرین دشت با حضور اعضای شورا در محل فرمانداری برگزار شد.

صفدر منشی، سرپرست فرمانداری، در سخنان خود با تأکید بر اهمیت همکاری جمعی در مقابله با اعتیاد گفت: ریشه اعتیاد صرفاً یک مسئله فردی نیست و مقابله با آن نیازمند هم‌افزایی همه دستگاه‌ها است. همه اعضای شورا باید در برابر تهدید پدیده شوم مواد مخدر، هماهنگ وارد عمل شوند و اقدامات ما مستند و برنامه‌ریزی‌شده باشد.

وی افزود: یکی از اقدامات مهم ما آموزش خانواده‌ها و مدارس است. مقرر شد دوره‌های آموزشی برای والدین و دانش‌آموزان برگزار شود تا با شناخت مواد مخدر و اثرات آن، آگاهی خانواده‌ها افزایش یابد. همچنین باید فروشندگان مواد مخدر شناسایی و با آن‌ها برخورد قانونی شود. این دو اقدام، یعنی آموزش و برخورد قانونی، پایه‌های اصلی برنامه‌های پیشگیری شهرستان هستند.

صفدر منشی در پایان تأکید کرد که موفقیت در کاهش آسیب‌های ناشی از اعتیاد تنها با همکاری خانواده‌ها، مدارس و دستگاه‌های مسئول ممکن است و همه اعضای شورا باید با جدیت و هماهنگی، این برنامه‌ها را دنبال کنند.

انتهای پیام /

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=121151

برچسب ها