قزوین ـ سردار محمدقاسم طرهانی در حاشیه اجرای طرح سراسری آرامش در شهر اظهار کرد: در راستای اجرای مستمر طرحهای پیشگیرانه پلیس به جهت کاهش آسیبهای اجتماعی بیست و سومین مرحله طرح آرامش در شهر طی مدت سه روز با محوریت مقابله با قاچاقچیان مواد مخدر و جمعآوری معتادان متجاهر در سطح استان اجرا شد.
فرمانده انتظامی استان قزوین ارتقای امنیت اجتماعی، پاکسازی نقاط آلوده، برخورد قاطع با خردهفروشان و قاچاقچیان مواد مخدر و جمعآوری معتادان متجاهر در سطح استان از اهداف اجرای این طرح دانست و افزود: در این مرحله، مأموران پلیسهای تخصصی و یگانهای انتظامی پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و میدانی گسترده، با هماهنگی مراجع قضائی به محلهای از پیش شناساییشده اعزام شدند.
وی ادامه داد: در نتیجه اجرای بیست و سومین مرحله طرح سراسری آرامش در شهر ۱۳۸ نفر از قاچاقچیان، خردهفروشان و نگهدارندگان مواد مخدر دستگیر و به مراجع قضائی معرفی شدند.
طرهانی تصریح کرد: در جریان این طرح ۱۱۵ معتاد متجاهر نیز شناسایی و جمع آوری شده و برای طی مراحل درمانی و بازپروری به مراکز ترک اعتیاد کمپ ماده ۱۶ معرفی شدند.
وی از کشف مقادیری انواع مواد مخدر در جریان اجرای این طرح خبر داد و گفت: در مجموع نزدیک به ۱۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر سنتی و صنعتی از متهمان کشف شد و برای ضربه به چرخه حمل و توزیع مواد مخدر ۸ دستگاه خودرو مرتبط با فعالیتهای مجرمانه نیز توقیف و روانه پارکینگ شد.
فرمانده انتظامی استان با بیان اینکه مبارزه با پدیده شوم مواد مخدر و برخورد با مخلان نظم و امنیت عمومی با قاطعیت در دستور کار پلیس قرار دارد، عنوان کرد: تأمین امنیت پایدار در سطح جامعه نیازمند همراهی و مشارکت مستمر شهروندان با پلیس است و شهروندان میتوانند در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک در حوزه مواد مخدر، مراتب را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
انتهای پیام/
