• امروز : پنج شنبه - ۲۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - شوال - 1446
  • برابر با : Thursday - 10 April - 2025
کل پست ها: 73351اخبار امروز : 3
11

مبارزه جدی با اعتیاد نیازمند اقدامات فرهنگی و پیشگیری است

  • کد خبر : 12039
  • ۲۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۶

فرماندار دهلران مبارزه جدي با اعتياد و واد مخدر را نيازمند اقدامات فرهنگي و پيشگيري دانست.به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر ايلام؛ امید علی سبزی در نشست شورای مبارزه با مواد مخدردهلران گفت: اقدامات فرهنگی و پیشگیری اولیه،از جمله اقداماتی است که در مبارزه با مواد مخدر باید مد نظر اعضا […]


فرماندار دهلران مبارزه جدي با اعتياد و واد مخدر را نيازمند اقدامات فرهنگي و پيشگيري دانست.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر ايلام؛ امید علی سبزی در نشست شورای مبارزه با مواد مخدردهلران گفت: اقدامات فرهنگی و پیشگیری اولیه،از جمله اقداماتی است که در مبارزه با مواد مخدر باید مد نظر اعضا باشد.

وی بر ضرورت برنامه‌ریزی و اقدامات لازم در خصوص کاهش عرضه و تقاضا برای مواد مخدر تاکید کرد و افزود: برنامه‌ریزی و اقدامات برای کاهش مصرف مواد مخدر علاوه بر پیشگیري، درمان، کاهش آسیب و بازتوانی، باعث کاهش هزینه‌های مبارزه و همچنین کاهش تقاضا در جامعه می‌شود.

فرماندار دهلران با اشاره به آسیب‌ها و صدمات مواد مخدر در جامعه تصریح کرد: مبارزه با مواد مخدر باید کارشناسی و تاثیر گذار باشد تا شاهد کاهش آسیب های ناشی از این بلای خانمانسوز در جامعه باشیم.

سبزي به گرایش به مواد مخدر صنعتي اشاره وافزود: اقدامات فرهنگی، ایجاد مراکز ترک اعتیاد، پیشگیری اولیه، درمان و برخورد جدی با عمده‌فروشان و خرده فروشان مواد مخدر از دیگر راهکارها برای مبارزه مواد مخدر است.

وی گفت: شورای مبارزه با مواد مخدر شهرستان باید افقی را برای خود تعریف کند و خروجی تصمیمات شورا در جهت کاهش اعتیاد در جامعه باشد.
با توجه به تنوع و پیچیدگی مواد مخدر مصنوعی جدید می بایست اطلاعات خانواده‌ها در مورد تنوع مواد مخدر و نحوه مصرف داده شود.

رئیس بهزیستی چناران تصریح کرد:‌ مافیای مواد مخدر با شناختی که از علایق جوانان کشور ما دارند محصولاتی عرضه کرده‌اند که مصرفشان ارزان و زمان بر نیست از جمله پاستیل‌ها، آدامس‌ها و قرص‌ها نمونه‌های جدیدی هستند که با مارک‌های مختلف و جذابی روانه بازار شده است و خانواده‌ها هیچ شناختی از این مواد ندارند.

وی افزود: برنامه گسترده پیشگیری از اعتیاد محورهای مختلفی دارد که سازمان بهزیستی در گام اول تاکید بر خانواده به عنوان محور اصلی هر جامعه دارد و اگر خانواده‌های ما از مضرات سوء مصرف و سختی درمان اعتیاد آگاه شوند مهمترین اقدام برای پیشگیری اولیه برداشته شده است و رویکردک اهش تقاضابسیار موثرتر از مبارزه با مواد مخدر وکاهش عرضه است.

آزاد ادامه داد: کارشناسان آموزش ادارات نخست آموزشهای لازم را فرا می گیرند و در جلسات بعد باز آموزی می شوند تا ضمن حساسیت سازی اطلاعات و دانش آنان بروز شود و این آموزشها را به گروههای بزرگتری از جامعه هدف که شامل دانش آموزان، دانش جویان، پرسنل، مددجویان، بیماران و مراجعین می باشند منتقل کنند.

منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر ايلام۹۳٫۰۷٫۲۲ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=12039

برچسب ها