• امروز : چهارشنبه - ۱۲ آذر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - جماد ثاني - 1447
  • برابر با : Wednesday - 3 December - 2025
کل پست ها: 76075اخبار امروز : 11
0
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان خبرداد

کشف و انهدام ۳۹ باند قاچاق مواد مخدر در همدان

  • کد خبر : 120043
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۸
کشف و انهدام ۳۹ باند قاچاق مواد مخدر در همدان
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان همدان با بیان اینکه تجارت سیاه مواد مخدر سومین تجارت پرسود در جهان است، گفت: در سال‌جاری ۳۹ باند قاچاقچیان مواد مخدر در استان همدان شناسایی و منهدم شده است.

همدان ـ سرهنگ عباس عزیزی در جمع خبرنگاران در سالن جلسات پلیس مبارزه با مواد مخدر استان همدان، اظهار کرد: طی سال گذشته ۳۵ باند شناسایی و منهدم شده بود که امسال ۱۱ درصد افزایش کشف و شناسایی داریم.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر، با بیان اینکه مواد مخدر در راس همه آسیب‌های اجتماعی قرار دارد، تصریح کرد: بسیاری از آسیب‌های اجتماعی به دلیل اعتیاد بروز می‌کند بنابراین باید دست‌اندرکاران پای کار بیایند و خانواده‌ها در پیشگیری و آگاه‌سازی گام بردارند.

وی با اشاره به اینکه عمده‌ترین وظیفه پلیس مبارزه با این پدیده شوم است، افزود: استفاده از ظرفیت‌های انتظامی و تبادل با جامعه اطلاعاتی توانسته اقدامات خوبی در مبارزه با مواد مخدر داشته باشد.

عزیزی یادآور شد: در هفته‌های اخیر چهار باند بزرگ تهیه و توزیع مواد مخدر در عملیات‌های مشترک برون سازمانی متلاشی شد.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر، اظهار کرد: در عملیات‌های اخیر ۳۲۰ کیلوگرم تریاک، ۵.۵ کیلوگرم گرم هروئین، ۶ کیلو شیشه و ۱۰ دستگاه خودرو توقیف و ۲۳ قاچاقچیان دستگیر شدند.

عزیزی با بیان اینکه در هشت ماهه امسال ۱۴ درصد افزایش کشفیات مواد مخدر نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته‌ ایم، تصریح کرد: در حوزه دستگیری قاچاقچیان از ابتدای سال سه هزار و ۲۱۹ نفر مرتبطین با مواد مخدر شناسایی و دستگیر شدند که ۲۴ درصد افزایش داشته است.

وی ادامه داد: سهم بانوان از دستگیرشدگان حوزه مواد مخدر خیلی کم بوده و میانگین سنی آنها از ۲۲ تا ۴۰ سال بوده است.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان همدان بیان کرد: امسال در حوزه معتادین و نگهدارنده‌های مواد مخدر هفت هزار و ۶۸۰ نفر دستگیر شدند که شاهد رشد ۱۴ درصدی هستیم.

عزیزی یادآور شد: طرحی که توسط استاندار همدان پیشنهاد و پیگیری می‌شود حمایت از بهبودیافتگان اعتیاد است به‌طوری‌که بعد از سه ماه که معتادان در مراکز ماده ۱۶ بهبود میابند از پنج تا ۲۰ نفر به دستگاه‌های اجرایی معرفی می‌شوند تا حمایت‌های بعد از خروج این معتادین را دنبال کنند که اگر این طرح با جدیت دنبال شود امید است بعد از چند سال معتاد نداشته باشیم.

وی با اشاره به تعداد عملیات‌های مبارزه با مواد مخدر در استان، یادآور شد: در سال‌جاری ۱۰ هزار و ۶۹۳ عملیات مبارزه با مواد مخدر در استان همدان صورت گرفته است که هشت درصد افزایش داشته است.

عزیزی بیان کرد: کشفیات پلیس در قرصهای مخدر غیرمجاز افزایش داشته است ۲۰۸ هزار مورد در هشت ماهه امسال کشف شده است.

وی تاکید کرد: پلیس موادمخدر در راستای ارتقای امنیت اجتماعی، هزار و ۵۹۸ طرح‌ پاکسازی نقاط آلوده و تشدید برخورد با خرده‌فروشان و کنترل محورهای مواصلاتی اجرا کرده است.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان همدان با اشاره به اینکه تمرکز ما به خرده‌فروشان مواد مخدر است، بیان کرد: عمده گزارش و اخبار پاتوق توزیع و فروش مواد مخدر از طریق گزارش‌های مردمی به ۲۱۸۲۲۱۳۶ ثبت می‌شود.

عزیزی با بیان اینکه کنترل مجرمین آزاد شده، تخلیه اطلاعاتی و ریشه‌یابی جرم از راه‌های پلیس در رسیدن به خرده‌فروشان مواد مخدر است، خاطرنشان کرد: سال گذشته چهار واحد مسکونی تخریب شدند، امسال یک دستگاه واحد مسکونی در ماده ۱۰۰  منتظر اخذ رأی است. ضمن اینکه سال گذشته ۱۵ واحد پلاک قرمز (مکان‌هایی که صرفا در آن مواد مخدر خرید و فروش و توزیع می‌شود) به دادستانی معرفی شدند.

این مقام مسئول بیان کرد: در استان همدان کارگاه تولیدی مواد مخدر نداریم و تاکنون گزارشی نداشتیم.

وی با اشاره به اینکه طرح آرامش در شهر با ابلاغیه فراجا در سطح استان برگزار می‌شود، گفت: اولویت این طرح شهری عاری از معتاد متجاهر و و دستگیری معتادان است.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان همدان افزود: طبق برآورد پلیس، هزار و ۸۰۰ تا دو هزار معتاد متجاهر در استان همدان وجود دارد.

عزیزی اولویت ما امسال مبارزه با مواد مخدر صنعتی است، افزود: امسال در کشفیات هروئین ۲۷۹ درصد  و شیشه  ۳۹۰ درصد افزایش کشفیات داشتیم. بیشترین موادی که در نسل جوان همدان مصرف می‌شود از نوع گل و دستمال و سالویا است.

این مقام مسئول یادآور شد: مراکز ماده ۱۶ در نهاوند و کبودراهنگ و بقیه مراکز تحت‌پوشش بهزیستی در سایر شهرستان‌ها وجود دارد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=120043

برچسب ها