به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر به نقل از ایرنا؛ سرهنگ عباس عزیزی، بیان کرد: عملیات نخست مربوط به توقیف یک دستگاه سواری سمند است که اقدام به بارگیری موادمخدر از نوع تریاک در استان های مرکزی به مقصد همدان است.
وی اضافه کرد: خودروی متهم در شهر فامنین توقیف و در بازرسی از این وسیله نقلیه ۱۵ کیلوگرم تریاک که در بطری های نوشابه و کف صندلی عقب وسیله نقلیه جاسازی شده بود کشف و ضبط و در این عملیات یک نفر دستگیر و یک دستگاه خودرو توقیف شد.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی همدان بیان کرد: یک زندانی نیز اقدام به دریافت مرخصی کرده و از این فرصت زمانی برای قاچاق و فروش موادمخدر استفاده می کرد.
سرهنگ عزیزی افزود: متهم در پوشش راننده تاکسی، مواد صنعتی شیشه را در مرکز کشور به مقصد همدان بارگیری کرده و در تاریکی و خلوتی شب قصد جابجایی مواد را داشت.
وی گفت: تاکسی حامل موادمخدر ساعت ۲ بامدادی در ورودی شهر همدان توقیف و در بازرسی از آن یک کیلو و ۳۶۰ گرم شیشه کشف و ضبط شد.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی همدان اظهار کرد با بیان اینکه در عملیات سوم ۲ نفر دستگیر شدند، اظهارکرد: یکی از دستگیر شدگان فردی بود که اقدام به خرید عمده موادمخدر و فروش مواد در بسته بندی ۱۰۰ گرم تا ۲ کیلویی می کرد.
سرهنگ عزیزی افزود: ماموران محل قرار قاچاقچیان و تبادل مواد افیونی را شناسایی کرده و در ادامه تعقیب نامحسوس خریدار موادمخدر را در چهار راه میدان بار به دام انداختند.
وی ادامه داد: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر در بازرسی از متهم ۲ کیلو گرم شیشه را کشف و ضیط کردند و سپس در عملیات دیگری محل اختفای فروشنده موادمخدر شناسایی و در بازرسی از منزل وی علاوه بر پول نقد حاصل از فروش موادمخدر ، یک کیلو ۳۰۰ گرم تریاک را کشف کردند.
انتهای پیام/
