• امروز : دوشنبه - ۲۱ مهر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 21 - ربيع ثاني - 1447
  • برابر با : Monday - 13 October - 2025
کل پست ها: 75262اخبار امروز : 28
0

برگزاری چهارمین جلسه مبارزه با مواد مخدر شهرستان های مرزی در شرق استان 

  • کد خبر : 116317
  • ۱۴ مهر ۱۴۰۴ - ۹:۳۱
برگزاری چهارمین جلسه مبارزه با مواد مخدر شهرستان های مرزی در شرق استان 

چهارمین جلسه مبارزه با مواد مخدر شهرستان های مرزی در شرق استان خراسان رضوی با حضور معاون سیاسی و اجتماعی استاندار، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، معاون دادستان ، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ، مدیر کل امنیتی استانداری، مدیر کل زنان و خانواده استانداری و فرمانداران شهرستان های مرزی شرق استان برگزار شد.

خراسان رضوی- علی زندی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در این جلسه گفت: بیش از ۴ هزار نفر در راه مقدس مبارزه با مواد مخدر جان شیرین خود را تقدیم انقلاب، مردم و خانواده‌ها کردند.

وی ضمن تقدیر و تشکر از دستگاه‌های استانی برای همراهی و حمایت از اجرای برنامه‌های درمان به ویژه در حوزه مراکز ماده ۱۶ بر لزوم همدلی و همراهی دستگاه‌های متولی حوزه درمان اعتیاد تأکید کرد و افزود: مدیریت مراکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب معتادان می‌بایست بر اساس آئین‌نامه اجرایی ماده ۱۶ قانون مبارزه با موادمخدر انجام شود.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تاکید کرد: با ابتکار صورت گرفته از سوی استانداری به ویژه استاندار و رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، جلسات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در سطح استان به صورت منطقه ای و قطب بندی شده برگزار خواهد شد.

زندی گفت: در این راستا تاکنون در سه منطقه و قطب جلسات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر با حضور فرمانداران و اعضا برگزار شده و در حال حاضر شاهد برگزاری چهارمین جلسه مبارزه با مواد مخدر شهرستان های مرزی در شرق استان همجوار با کشور افغانستان هستیم.

همچنین معاون سیاسی استاندار در این جلسه گفت: در حوزه مواد مخدر دستگاه‌های مختلف چه فرهنگی، امنیتی و انتظامی درگیر هستند و تاکید شورا، اجتماعی کردن امر مبارزه با مواد مخدر است خارج از آن اقدامات امنیتی بزرگی که انجام می‌شود این فرآیند باید به یک فرآیند اجتماعی بشود و در سطح جامعه با کمک مردم و دستگاه‌های اجرایی وفرهنگی کار را پیش ببریم و بتوانیم به نتایج بهتری برسیم.

نبی پور افزود: سیاست‌های جدید شورای مبارزه با مواد مخدر امنیتی و انتظامی نیست، باید کار فرهنگی،  اقتصادی، اجتماعی، آموزشی و درمان صورت بگیرد و با هماهنگی شورا از ظرفیت ثمن‌ها استفاده شود.

وی افزود: بیش از ۵۰ درصد کمپ ماده ۱۶ کشور در استان خراسان است و این افتخار نیست و سیاست بر این است که افزایش پیدا نکند.

معاون سیاسی استاندار اضافه کرد: کمپ‌ها باید به میزان ظرفیت پذیرش داشته باشند و کمپ ماده ۱۶ تربت جام دو برابر ظرفیت جمعیت دارد که از شهر‌های مجاور پذیرش می‌شوند و با توجه به برگشت فرد معتاد در چند مرحله به کمپ نشان می‌دهد که عملکرد درست نبوده است.

نبی‌پور تصریح کرد: کمک‌های اداری و خیران که به کمپ ها صورت می‌گیرد باید نتیجه داشته باشد و تصمیم گیری و تصمیم سازی‌ها با جدیت و محوریت اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر و ورود ثمن‌ها در شهرستان‌ها جدی‌تر گرفته شود.

وی تاکید کرد: نوع توزیع مواد مخدر، جنس و مدل مصرف متفاوت شده است و نیز اعتیاد هم زنانه و به سن پائین آمده و آسیب‌ها در جامعه جدی تر شده است، بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از مواد مخدر است و شورا باید مبارزه با پدیده مواد مخدر را جدی تر، پررنگ تر و مطالبه گرایانه‌تر پیگیری باشد.

گفتنی است اعضای شورای مبارزه با مواد مخدر استان در سفر به تربت جام با حضور در منازل دو شهید نیروی انتظامی شهیدان احمد بابایی و عبدالحمید جامی الاحمدی از خانواده شهدای مبارزه با مواد مخدر دلجویی کردند و از کمپ ماده ۱۶ و کارخانه سیمان تربت جام بازدید کردند.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=116317

برچسب ها