• امروز : دوشنبه - ۱۷ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : 16 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Monday - 8 September - 2025
کل پست ها: 74827اخبار امروز : 17
0

فروش مواد مخدر در پوشش مصالح ساختماني

  • کد خبر : 115121
  • ۱۷ شهریور ۱۴۰۴ - ۹:۱۷
فروش مواد مخدر در پوشش مصالح ساختماني
فرمانده انتظامي شهرستان سلطانيه از دستگيري يک خرده فروش مواد مخدر در پوشش مصالح فروشي خبرداد و گفت: با دستگيري اين فرد بيش از نيم کيلو ترياک به همراه مشتقات و ترازوي توزين کشف و ضبط شد.

زنجان-سرهنگ”عباس اوراز” فرمانده انتظامي شهرستان سلطانيه اظهار کرد: در پي کسب خبري مبني بر اينکه فردي در يک واحد مصالح فروشي شهرستان سلطانيه اقدام به فروش مواد مخدر مي نمايد، موضوع در دستور کار پليس مبارزه با مواد مخدر فرماندهي انتظامي شهرستان قرار گرفت.

در اين راستا مأموران پليس مبارزه با مواد مخدر شهرستان سلطانيه پس از احراز صحت و سقم  موضوع ضمن هماهنگي با مرجع قضائي  فرد مورد نظر را تحت نظر قرار داده و در عملياتي ضربتي وي را  حين فروش مواد در محل دستگير کردند.

مأموران در بازرسي از اين مصالح فروشي موفق به کشف بيش از نيم کيلو ترياک و مقاديري مشتقات به همراه ترازوي توزين شدند. در اين رابطه پرونده تشکيل و متهم براي انجام اقدامات قانوني به مرجع قضائي تحويل داده شد.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=115121

برچسب ها