• امروز : یکشنبه - ۱۶ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : 15 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Sunday - 7 September - 2025
کل پست ها: 74798اخبار امروز : 8
0

داراب در مسیر کاهش آسیب اعتیاد/ فرماندار بر راه‌اندازی مرکز گذری و خدمات درمانی تأکید کرد

  • کد خبر : 114950
  • ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۱
داراب در مسیر کاهش آسیب اعتیاد/ فرماندار بر راه‌اندازی مرکز گذری و خدمات درمانی تأکید کرد
فرماندار داراب، بر ضرورت اجرای دقیق وظایف قانونی دستگاه‌ها و فراهم کردن خدمات درمانی و حمایتی برای معتادان تأکید کرد.

فارس – جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان داراب با حضور خلیل اقتصادی؛ فرماندار این شهرستان و مسئولان دستگاه‌های اجرایی عضو، در سالن فرمانداری برگزار شد.

فرماندار داراب با اشاره به اهمیت اجرای وظایف قانونی توسط دستگاه‌ها، گفت: تمام دستگاه‌های اجرایی باید برنامه‌های خود را مطابق تکالیف قانونی به طور کامل اجرا کنند تا مقابله با مواد مخدر و کاهش آسیب‌ها به صورت مؤثر انجام شود.

وی افزود: راه‌اندازی مرکز گذری کاهش آسیب اعتیاد به همراه فراهم کردن امکانات درمانی برای معتادان، یکی از اولویت‌های اصلی شهرستان است و باید هرچه سریع‌تر عملیاتی شود.

اقتصادی با تأکید بر اجرای سریع مصوبات گفت: شهرداری موظف است زمینی را برای استقرار کانکس مرکز گذری کاهش آسیب اعتیاد در اختیار شبکه بهداشت و درمان قرار دهد.

فرماندار داراب ادامه داد: اداره راه و شهرسازی زمین‌های مناسب در تملک خود را بررسی و نتیجه را برای واگذاری به مرکز گذری کاهش آسیب اعتیاد به فرمانداری اعلام کند.

وی با اشاره به ضرورت تسریع در اقدامات افزود: فرمانداری نشستی تخصصی با حضور دادگستری، دادستانی، پلیس، شهرداری داراب، شورای اسلامی و بهزیستی برای راه‌اندازی مرکز ماده ۱۶ برگزار خواهد کرد.

این مقام مسئول تأکید کرد: اداره تبلیغات اسلامی با شبکه بهداشت همکاری کند تا کارشناسان آموزشی در مساجد حضور یافته و نکات پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی از جمله اعتیاد را ارائه دهند.

فرماندار داراب یادآور شد: اجرای مصوبات و فراهم کردن خدمات درمانی و حمایتی برای معتادان، کلید موفقیت در کاهش آسیب‌های ناشی از مواد مخدر است و نباید هیچ فرصتی از دست برود.

سرهنگ مسیح‌زاده نماینده انتظامی شهرستان داراب نیز در این جلسه گزارشی از کشفیات مواد مخدر و دستگیری مرتبطین در این حوزه ارائه و بر ضرورت همکاری بین دستگاه‌ها برای کاهش آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=114950

برچسب ها