فارس-سردار عزیزالله ملکی با اشاره به کشف بیش از ۱۴۶ کیلو حشیش و تریاک در شیراز اظهار داشت: در راستای اجرای طرح مبارزه با سوداگران مرگ، ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان فارس حین گشتزنی و کنترل خودروهای عبوری در اطراف شیراز، به یک سواری پژو پارس مشکوک و دستور ایست دادند که راننده بدون توجه اقدام به فرار کرد.
وی افزود: پس از طی مسافتی تعقیب و گریز، ماموران انتظامی موفق شدند با اقدامات فنی و تخصصی سواری پژو را در بلوار مدرس شیراز، توقیف کنند.فرمانده انتظامی استان فارس افزود: در بازرسی از این خودرو ۷۹ کیلو و ۳۰۰ گرم تریاک و ۶۷ کیلوگرم حشیش (در مجموع ۱۴۶ کیلو و ۳۰۰ گرم مواد مخدر) کشف شد.
سردار ملکی با اشاره به اینکه در این خصوص ۲ نفر قاچاقچی دستگیر و برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شدند، گفت: برخورد با سوداگران مرگ به صورت ویژه در دستور کار مجموعه انتظامی استان فارس است.