• امروز : چهارشنبه - ۱۲ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : 11 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Wednesday - 3 September - 2025
کل پست ها: 74722اخبار امروز : 0
3

افزایش مشارکت سمن‌ها و کارآفرینان در پیشگیری و درمان اعتیاد در فارس

  • کد خبر : 112745
  • ۳۱ تیر ۱۴۰۴ - ۹:۱۹
افزایش مشارکت سمن‌ها و کارآفرینان در پیشگیری و درمان اعتیاد در فارس
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس از اقدامات مؤثر اداره‌کل ورزش و جوانان استان در سه‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ در حوزه توسعه مشارکت‌های مردمی، توانمندسازی آسیب‌دیدگان و حمایت از سازمان‌های مردم‌نهاد خبر داد.

فارس- ارسطو ترکمان‌منش، دبیر شورا، با اشاره به تلاش‌های مستمر در راستای تقویت مشارکت‌های مردمی در حوزه مقابله با اعتیاد، اعلام کرد: در سه‌ماهه اول سال جاری، ۲۹۱ سازمان مردم‌نهاد فعال در استان فارس در سه محور اصلی فعالیت داشته‌اند که شامل ۵۵ سمن در حوزه فرهنگی و پیشگیری، ۲۰۹ سمن در حوزه درمان و کاهش آسیب و ۲۷ سمن در حوزه صیانت و توانمندسازی بوده است.

وی افزود: در راستای ارتقای سطح دانش تخصصی سمن‌ها، تاکنون ۳۶ دوره آموزشی ویژه برای فعالان این حوزه برگزار شده است.  

ترکمان‌منش با تأکید بر نقش توانمندسازی در کاهش بازگشت به اعتیاد، گفت: در همین بازه زمانی، ۱۱۵ نفر از آسیب‌دیدگان اعتیاد از آموزش‌های مهارت شغلی و شایستگی‌های فنی و حرفه‌ای بهره‌مند شدند و ۳۹ نفر از بهبودیافتگان با حمایت دولت تحت پوشش بیمه کارفرمایی قرار گرفتند.

دبیر شورا همچنین از همراهی ۳۲ خیر در اجرای طرح‌ها و برنامه‌های کاهش تقاضا خبر داد و گفت: ۴۸ کارآفرین فعال در حوزه اشتغال بهبودیافتگان با ایجاد فرصت‌های شغلی، نقش مؤثری در حمایت از روند بازتوانی ایفا کرده‌اند.

وی در پایان با تقدیر از تلاش‌های اداره‌کل ورزش و جوانان استان فارس، بر تداوم برنامه‌های مشارکت‌محور و مردمی در مسیر پیشگیری، درمان و صیانت اجتماعی از آسیب‌دیدگان اعتیاد تأکید کرد.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=112745

برچسب ها