• امروز : یکشنبه - ۱۸ خرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو الحجة - 1446
  • برابر با : Sunday - 8 June - 2025
کل پست ها: 73869اخبار امروز : 0
7

پرچمداري ايران در مبارزه با مواد مخدر مرهون جانفشاني شهدا است

  • کد خبر : 11258
  • ۲۶ شهریور ۱۳۹۳ - ۷:۳۶

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر فارس با بيان اينكه سازمان‌هاي بين‌المللي از ايران به عنوان پرچمدار مبارزه با مواد مخدر در دنيا ياد مي‌كند، گفت: اين امر را مرهون شهادت، جانفشانی و پایمردی مجاهدان این عرصه است.به گزارش روابط عمومی دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، در اين جلسه محمدرضا ابراهيمي […]

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر فارس با بيان اينكه سازمان‌هاي بين‌المللي از ايران به عنوان پرچمدار مبارزه با مواد مخدر در دنيا ياد مي‌كند، گفت: اين امر را مرهون شهادت، جانفشانی و پایمردی مجاهدان این عرصه است.

به گزارش روابط عمومی دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، در اين جلسه محمدرضا ابراهيمي در جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستان كوار كه در محل فرمانداري آن شهرستان برگزار شد، گفت: مواد مخدر از مهمترين آسيب‌هاي اجتماعي است كه كشور ايران در مبارزه با اين پديده شوم از ابتداي انقلاب اسلامي تاكنون به طور فعال و جدي مبارزه كرده بطوري كه سازمان‌هاي بين‌المللي از كشور جمهوري اسلامي ايران بعنوان پرچمدار مبارزه با مواد مخدر در دنيا ياد كرده كه اين امر را مرهون شهادت، جانفشانی و پایمردی مجاهدان این عرصه که با تقدیم همه هستی خویش در راستاي اعتلاي نظام مقدس جمهوري اسلامي به درجه رفيع شهادت و جانبازي نائل آمدند مي‌دانيم.

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر فارس در ادامه به تغيير نحوه استفاده و مصرف مواد مخدر از سنتي به صنعتي و مشكلات و معضلات ناشي از آن پرداخت و گفت: مي‌بايست با عزم جدي در برخورد با موضوع مواد مخدر گام برداشته شود كه يكي از اين راه‌ها استفاده از ظرفيت رسانه‌هاي ديداري، نوشتاري، شنيداري و الكترونيك بوده كه بايد با تبليغات و اطلاع‌رساني‌هاي لازم و به موقع در راستاي پيشگيري از اعتياد اقدام لازم صورت پذيرد.

وي افزود: مواد مخدر يكي از چالش‌ها و آسيب‌هاي جدي اجتماعي بوده كه ضمن مبارزه با آن از طريق راه‌هاي فرهنگي مي‌بايست از راهكارهاي مقابله با عرضه و درمان و حمايت‌هاي اجتماعي نيز در جهت مبارزه همه جانبه با اين پديده شوم استفاده بهينه كرد.

ابراهيمي در ادامه اظهار داشت: با توجه به نگرش‌هاي جديد دولت تدبير و اميد در بحث مبارزه با مواد مخدر و نگاه به اعتياد به عنوان معضل اجتماعي، اميدواريم در آينده نزديك شاهد تحقق اهداف و سياست‌هاي ستاد مبارزه با مواد مخدر در امر اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر باشيم.

دبير شوراي هماهنگي استان در پايان سخنان خود ضمن قدرداني از فعاليت‌ها و اقدامات صورت پذيرفته توسط فرماندار و رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستان كوار و ساير دستگاه‌هاي متولي در آن شهرستان، گفت: بايد از تمامي ظرفيت‌هاي موجود اعم از دولتي و غيردولتي بخصوص سازمان‌هاي مردم‌نهاد، ائمه جمعه و جماعات و ساير اقشار تاثيرگذار در عرصه فرهنگي و اجتماعي در راستاي تحقق اهداف ستاد مبارزه با مواد مخدر و كاهش آسيب‌هاي ناشي از معضل مواد مخدر استفاده بهينه داشت.

همچنين داريوش دهقان فرماندار و رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستان كوار در اين جلسه ضمن ارايه گزارش عملكرد اقدامات صورت پذيرفته در راستاي مبارزه با مواد مخدر در سطح آن شهرستان، گفت: از مهمترين اهداف دشمن به انحراف كشاندن جوانان اين مرز و بوم بوده كه يكي از اين راه‌ها ترويج و گسترش استفاده از مواد مخدر و ايجاد احساس بي‌تفاوتي آنها نسبت به انقلاب و ارزش‌هاي آن مي‌باشد.

رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستان كوار در ادامه افزود: در اين برهه از زمان كه خيلي از كشورهاي اسلامي به سمت ارزش‌ها و آرمان‌هاي انقلاب اسلامي ايران تمايل دارند، دشمن خصوصاً رژيم صهيونيستي تمام تلاش خود را براي مقابله با اين موضوع انجام مي‌دهد بنابراين اگر بخواهيم انقلابمان را حفظ كنيم بايد همه جانبه از آرمان‌ها و ارزش‌هاي انقلاب حمايت و با ترفندها و نقشه‌هاي دشمن خصوصاٌ شيوع اعتياد در بين نوجوانان و جوانان مبارزه جدي داشته باشيم.

دهقان در ادامه گفت: معضل اعتياد به عنوان يكي از چالش‌هاي اجتماعي ارتباط تنگاتنگي با مسائل فرهنگي و ناهنجاري‌هاي جامعه دارد كه همه ما بايد با همكاري و تعامل در اين مسير گام برداريم.

وي همچنين افزود: وظيفه‌ دستگاه‌هاي اجرايي و فرهنگي در راه مبارزه با مواد مخدر سنگين‌تر بوده و بايستي در جهت اجتماعي كردن امر مبارزه با پديده شوم اعتياد تلاش و همت مضاعف نمايند.

فرماندار و رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستان كوار در پايان سخنان خود بيان داشت: همه‌ي سازمان‌ها و نهاد‌هاي متولي در امر مبارزه با مواد مخدر زحمات فراواني كشيده‌اند كه يكي از اين نهادهاي مقتدر و زحمتكش نيروي انتظامي مي‌باشد كه در نوك پيكان مبارزه با مواد مخدر منشاء خدمات چشمگير است و زحمات اين عزيزان همواره مورد توجه بوده كه جا دارد از پرسنل خدوم تقدير و تشكر به عمل آيد.

گفتني است در پايان اين جلسه دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستان و رؤساي كميته‌هاي فرهنگي و پيشگيري، درمان و حمايت‌هاي اجتماعي و مقابله با عرضه گزارشي از اقدامات صورت گرفته از ابتداي سال‌جاري تاكنون ارايه و برنامه‌هاي آتي خود را در اجراي هر چه بهتر سياست‌هاي مبارزه با مواد مخدر در سطح شهرستان اعلام كردند.

منبع خبر:  روابط عمومی دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس۹۳٫۰۶٫۲۶ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=11258

برچسب ها