آذربایجان شرقی- در ویژه برنامه “نبرد با تباهی” که به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی شهرداری منطقه ۲ تبریز در بوستان گلها منطقه مارالان (پارک ایرانسل) برگزار شد، موضوع مهم “تحکیم بنیان خانواده” آسیب های اجتماعی، آسیب های مربوط به فضای مجازی از سوی کارشناسان اجتماعی، روانشناسی و پلیس مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در این برنامه سرگرد حسینی پارسا از کارشناسان مجرب پلیس مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی با تمجید از اقدامات فرهنگی شهرداری منطقه ۲ تبریز در برگزاری ویژه برنامه های اجتماعی – آموزشی در سخنانی گفت: با توجه به تغییر شرایط اجتماعی و پیدایش و تولید مواد مخدر جدید، لازم است خانواده ها بیش از گذشته مراقب کنش ها و رفت و آمدهای فرزندان خود باشند.
وی افزود: در طی سالهای اخیر رویکرد اعتیاد به مواد مخدر از سنتی به سمت صنعتی تغییر کرده و به همان اندازه امکان کنترل و شناسایی آنها را نیز سخت کرده است.
این کارشناس پلیس مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد: “گل و شیشه” تازه ترین مواد مخدری هستند که به صورت صنعتی تولید شده و در بین نوجوانان و جوانان به صورت مخفیانه و در محافل دوستانه و پارتی ها استعمال می شود، در حالی که خطر این مواد چند صد برابر استعمال مواد مخدر سنتی است.
وی بر لزوم هوشیاری خانواده ها تاکید کرد و افزود: متاسفانه ۹۰ درصد قرص های لاغری در کوتاه ترین زمان ممکن که تحت عنوان داروهای خارجی فروخته می شوند حاوی مواد مخدر خطرناک “شیشه” هستند که می توانند صدمات جبران ناپذیری بر جسم و روح مصرف کننده وارد کنند.
وی همچنین به خطرات و تهدیدهای مربوط به تداخل دارویی به ویژه داروهای روانبخش، آرام بخش با برخی داروهای تجاری در حوزه مسائل جنسی اشاره کرد و گفت: تداخل دارویی این مواد می تواند منجر به مرگ ناگهانی شود، از این رو باید خانواده ها و همه مسئولان و شهروندان و به ویژه جوانان نسبت به خطرات این مواد اطلاعات و آموزش های لازم را کسب کنند.
گفتنی است: ویژه برنامه « نبرد با تباهی» با رویکرد آموزشی و اطلاع رسانی به خانواده ها به تدبیر سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تبریز از سوی شهرداری منطقه ۲ در سطح پارک های منطقه برگزار می شود.