لرستان- نشست تخصصی استانی هماهنگی مراکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب اجتماعی معتادان موضوع ماده ۱۶ قانون مبارزه با مواد مخدر”، با محوریت بررسی مشکلات، چالشها و ظرفیتهای مرکز ماده ۱۶ نور لرستان، با حضور جمعی از مسئولان ارشد و مدیران کل دستگاههای اجرایی استان برگزار شد.
در این نشست که با حضور سعید پورعلی، معاون سیاسی استانداری لرستان،ناهید پرویزپور مدیرکل امور اجتماعی استانداری و اردشیر صفاپور دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همراه بود، افتتاح رسمی یکی از کارگاههای مهارتآموزی فنی و حرفهای در این مرکز نیز انجام شد که مورد استقبال ویژه مسئولان قرار گرفت
علی پاشایی، در این نشست ضمن اشاره به اقدامات انجام شده فراتر از تعهدات، از راهاندازی کارگاههای جدید مهارتآموزی در این مرکز خبر داد و اظهار داشت:ما معتقدیم همه چیز به اشتغال ختم میشود. اگر مددجو مهارت لازم را کسب کند، اما شغلی نداشته باشد، احتمال بازگشت به مسیر گذشته وجود دارد. ما باید بخشی از اعتبارات دیگر دستگاهها را نیز به سمت ایجاد شغل برای این افراد هدایت کنیم. این مهم با همکاری همهجانبه و همافزایی نهادی محقق خواهد شد.
وی افزود:تیم ما با تمام ظرفیت و اختیارات،در خدمت مجموعههای بازپروری است و در هر جایی که نیاز باشد، آماده اجرای دستور و انجام وظیفه هستیم.
سعید پورعلی، معاون سیاسی امینتی استانداری لرستان ضمن تبریک ثبت جهانی دره خرمآباد که این شهر را در ردیف مقاصد جهانی قرار داده است، بر نقش بیبدیل آموزشهای مهارتی در بازتوانی مددجویان تأکید کرد و افزود:با همکاری بیندستگاهی، بسیاری از مشکلات مراکز ماده ۱۶ در سطح کشور حل شده و استان لرستان نیز گامهای مثبتی برداشته است. خدمات اداره کل آموزش فنی و حرفهای در این مسیر شایسته تقدیر است.
صفاپور، دبیر شورا نیز ضمن تقدیر از تلاشهای مدیرکل و مجموعه آموزش فنی و حرفهای، بر ضرورت استمرار این همکاریها برای حل پایدار آسیب های اجتماعی تأکید کرد.
در پایان این نشست، بر لزوم نیازسنجی مهارتی دقیق، توسعه آموزشهای کاربردی و متناسب با بازار کار، و پیگیری مستمر برای ارتقاء اثربخشی فعالیتها تأکید شد.