• امروز : پنج شنبه - ۱۲ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 8 - محرم - 1447
  • برابر با : Thursday - 3 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
0

برگزاری نشست هم اندیشی در حوزه‌های پیشگیری و درمان اعتیاد

  • کد خبر : 112082
  • ۱۱ تیر ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۸
برگزاری نشست هم اندیشی در حوزه‌های پیشگیری و درمان اعتیاد
نشست هم اندیشی با حضور مدیرکل و تنی چند از کارشناسان بهزیستی استان با دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان گیلان و کارشناسان آن شورا برگزار و به تبادل نظر، بویژه در حوزه های پیشگیری و درمان اعتیاد پرداختند.

گیلان- در این نشست دکتر جعفری مدیرکل بهزیستی استان ضمن تقدیر و تشکر از زحمات همه فعالین حوزه های مختلف مبارزه با موادمخدر به تشریح وظایف ذاتی سازمان بهزیستی در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی پرداخت و ابراز امیدواری کرد با همکاری و استفاده از نظرات کارشناسی گام های مؤثری را در امر مبارزه با موادمخدر و کاهش اعتیاد برداریم.

 محمدعلی اباذری دبیر شوراي هماهنگي مبارزه باذ موادمخدر استان گیلان نیز فرارسیدن ایام سوگواری شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و همچنین شهدای حمله وحشیانه رژیم صهیونی را تسلیت گفت و ضمن تبیین و تشریح برخی مشکلات موجود در حوزه های درمان اعتیاد و کاهش آسیب، افزود: همه کارشناسان حوزه درمان اعتیاد معتقدند موفقیت اقدامات و مداخلات درمانی، زمانی می تواند به نتیجه مطلوب برسد که افراد بهبودیافته وارد سیکل حرفه آموزی و اشتغال شوند و در واقع بیکاری میتواند همه هزینه ها و زحمات صورت گرفته را در جهت بهبود افراد معتاد در مدت زمان کوتاهی بی نتیجه نموده و موجب لغزش و بازگشت به اعتیاد شود.

 سرهنگ احمد پور رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر استان گیلان نیز به ارائه گزارشی از عملکرد مقابله ای آن پلیس در سال ۱۴۰۳ پرداخت و با تأکید بر اهمیت تجهیز و توسعه مرکز ماده ۱۶ استان، پیشنهاداتی را نیز در این رابطه ارائه داد.

     در این جلسه کارشناسان حوزه های فرهنگی، توسعه مشارکتهای مردمی و سازمانهای مردم نهاد و همچنین درمان اعتیاد نیز نقطه نظرات و پیشنهادات خود در راستای ارتقاء سطح اثرگذاری برنامه های پیشگیری از اعتیاد و همچنین توفیق اقدامات درمانی را تبیین نمودند.  

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=112082

برچسب ها