• امروز : سه شنبه - ۳ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 28 - ذو الحجة - 1446
  • برابر با : Tuesday - 24 June - 2025
کل پست ها: 73955اخبار امروز : 0
0

فرماندار ممسنی به‌عنوان رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان منصوب شد

  • کد خبر : 111864
  • ۰۲ تیر ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۲
فرماندار ممسنی به‌عنوان رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان منصوب شد
نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، طی حکمی حسن همتی فرماندار شهرستان ممسنی را به‌عنوان رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر این شهرستان منصوب کرد.

فارس- دکتر حسین ذوالفقاری در این حکم با اشاره به شایستگی، تعهد و تجارب ارزنده فرماندار ممسنی، بر ضرورت برگزاری منظم جلسات شورا، ایجاد هماهنگی میان دستگاه‌های عضو، انجام اقدامات مؤثر در زمینه مقابله با عرضه، پیشگیری و درمان اعتیاد، ساماندهی معتادان متجاهر و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی به‌ویژه در قالب طرح یاریگران زندگی و مشارکت خیرین تأکید کرده است.

در پایان، دبیرکل ستاد ضمن آرزوی توفیق برای ایشان، بر اجرای برنامه‌ها با رعایت اصول قانون‌مداری و رویکردهای دولت وفاق ملی در چارچوب منویات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) تأکید کرده است.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=111864

برچسب ها