لرستان- مهرداد علی پناهی اظهار کرد: از این تعداد ۳۰۷ نفر مرد و ۱۲ نفر زن بودهاند که همگی برای طی کردن مراحل بازپروری به کمپ ماده ۱۶ تحویل داده شدند.
وی همچنین به جمعآوری ۲۴ متکدی اشاره کرد و افزود: ۱۸ نفر از این متکدیان زن و ۶ نفر هم مرد بودند علاوه بر این هشت کودک کار نیز در همین بازه زمانی جمع آوری و برای ساماندهی به بهزیستی تحویل شدهاند.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون در مجموع ۳۵۱ متکدی، معتاد متجاهر و کودک کار از سطح شهر خرم آباد جمع آوری شده است بیان کرد: سال گذشته نیز ۲۲۸ نفر جمع آوری شد که ۱۷۴ نفر از آن ها معتاد متجاهر و ۵۴ نفر هم متکدی بودند.
وی با اشاره به معضلات ناشی از جولان این افراد در سطح شهر علاوه بر ایجاد چهرهای نازیبا، سلب آسایش و امنیت روانی شهروندان عنوان کرد: این طرح به صورت مستمر برای پاکسازی چهره شهر از این معضل اجتماعی ادامه خواهد داشت چراکه کاهش آسیبهای اجتماعی و ارتقای امنیت و آرامش در محلات شهری از اهداف اصلی مدیریت شهری است.
طبق ماده ۱۶، تمامی معتادان متجاهر که در ملا عام، اقدام به استعمال و مصرف مواد مخدر می کنند جمع آوری و برای غربالگری و سایر مراحل به کمپ ها فرستاده می شوند.