• امروز : دوشنبه - ۲۶ خرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : 20 - ذو الحجة - 1446
  • برابر با : Monday - 16 June - 2025
کل پست ها: 73947اخبار امروز : 0
1

نشست خیرین یاریگران زندگی البرز در دانشگاه خوارزمی برگزار شد

  • کد خبر : 111720
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۵
نشست خیرین یاریگران زندگی البرز در دانشگاه خوارزمی برگزار شد
نشست مشورتی خیرین یاریگران زندگی استان البرز با هدف تجهیز آشپزخانه مرکزی و استفاده از ظرفیت‌های علمی دانشگاه خوارزمی، روز شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ در کتابخانه مرکزی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ این نشست با حضور خیرین، مسئولان استانی و دانشگاهی و نمایندگان نهادهای اجرایی برگزار شد تا راهکارهای همکاری علمی و میدانی در راستای پیشگیری و درمان اعتیاد بررسی شود.

در این رویداد، بیژن عبداللهی، رئیس دانشگاه خوارزمی، ضمن خوش‌آمدگویی به میهمانان، با تأکید بر پیشینه علمی این دانشگاه، خواستار همکاری گسترده‌تر خیرین در تأمین منابع مالی پروژه‌های آموزشی، پژوهشی و رفاهی شد.

سردار جعفر حسینی، دبیر شورای مبارزه با موادمخدر استان البرز، در سخنانی به بیان تجربیات خود در زمینه پیشگیری و درمان اعتیاد پرداخت و بر لزوم همکاری همه‌جانبه ارگان‌ها، به‌ویژه دانشگاه‌ها و نهادهای فرهنگی، تأکید کرد.

وی همچنین از تلاش‌های ایراندخت فیاض و عباس شاهدی در مراکز ماده ۱۶ قدردانی کرد.

در ادامه، پیشنهاد بهره‌گیری از ظرفیت علمی و عملی دانشجویان رشته‌های مرتبط با علوم انسانی برای پشتیبانی از فعالیت‌های خیریه مطرح شد، تا از این مسیر گامی مؤثر به‌سوی اجرای تفاهم‌نامه‌های موجود برداشته شود.

در پایان مراسم، کیکی که توسط مددجویان مرکز نگهداری بانوان ماده ۱۶ تهیه شده و مزین به نام حضرت فاطمه زهرا (س) بود، رونمایی و از حاضرین پذیرایی شد.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=111720

برچسب ها