• امروز : شنبه - ۱۷ خرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : 11 - ذو الحجة - 1446
  • برابر با : Saturday - 7 June - 2025
کل پست ها: 73869اخبار امروز : 12
0
استاندار مازندران:

پیشگیری از اعتیاد نیازمند برنامه‌ریزی موثر و فرهنگ سازی در جامعه است

  • کد خبر : 111473
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۹:۴۸
پیشگیری از اعتیاد نیازمند برنامه‌ریزی موثر و فرهنگ سازی در جامعه است
استاندار مازندران بر اجرای طرح ‌های پیشگیری از اعتیاد و آگاهی بخشی در این حوزه تاکید کرد.

مازندران- دکتر مهدی یونسی در اولین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان که با حضور مدیران و کلیه اعضای شورای هماهنگی استان در سالن اجتماعات استانداری برگزار شد با اشاره به افزایش کشفیات مواد مخدر در این استان گفت: پیشگیری از اعتیاد  به مواد مخدر نیازمند برنامه ریزی موثر و فرهنگ سازی درجامعه است.

وی با مهم دانستن توجه ویژه به سیاست ها و برنامه های ابلاغی ستاد مبارزه با مواد مخدرکشور و همکاری دستگاه ها، افزود: با جذب مشارکت حداکثری و همت مضاعف دستگاه های عضو و مرتبط ستاد می توان اقدامات موثری در این استان انجام داد.

رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدراستان بر لزوم استفاده از ظرفیت های مردمی و مجمع خیرین یاریگران زندگی در امر مبارزه با موادمخدر تاکید و اظهار کرد: مبارزه با موادمخدر نیازمند مشارکت همه مسئولان دستگاه های اجرایی ذیربط و تعامل خانواده ها در امر پیشگیری و استفاده از ظرفیت های مردمی و مشارکت همه جانبه آنان است.

مقام عالی دولت در مازندران با اشاره به لزوم اجرای صحیح پروتکل های بهداشتی و درمانی در مراکز دولتی وخصوصی درمان وکاهش آسیب استان، گفت: نظارت و ارزیابی مستمر و دقیق بر نحوه ارائه خدمات درمانی مراکز مجاز سطح استان توسط تیم نظارتی باید در اولویت نخست و مهم برنامه های جاری قرار داده شود. 

یونسی با تمجید عملکرد كميته مقابله با ورود و عرضه مواد مخدر و روانگردانها اظهار كرد: لازمه اجرای برنامه اصلی ستاد مبارزه با موادمخدر کشور در این بخش، اشرافیت کامل وجامع اطلاعاتی بر امر مهم مقابله تهیه وتوزیع مواد مخدر، بکارگیری تجهیزات فنی، انسجام درونی و هم افزایی سازمانهای کاشف و حمایت مراجع قضائی و افزایش سطح همکاری بین بخشی دستگاههای مرتبط با کمیته مقابله می باشد.

وی اظهار کرد: فرمانداران، شهرداران، بخشداران و دهیاران مطابق با آن چه که در قانون تکلیف شده است باید نسبت به انجام وظیفه محوله در راستای مقابله فراگیر با موادمخدر، طرح ساماندهی وصیانت از معتادین متجاهر  و گسترش برنامه های درمانی وحمایت های اجتماعی  و فرهنگ سازی مناسب در امر پیشگیری  به وظایف خود عمل کنند.

در آغاز این جلسه؛ علی شیرازی ، دبیر شورای هماهنگی مبارزه مواد مخدر استان ، گزارشی جامعی از اقدامات صورت گرفته در حوزه های مختلف کاری اعم از مقابله با عرضه، فرهنگی و پیشگیری و درمان و حمایت های اجتماعی ارائه کرد.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=111473

برچسب ها