کرمان- در نشست بررسی پروژه دهکده «امید و زندگی» استان کرمان که با حضور استاندار و رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، دکتر عطاپور معاون سیاسی اجتماعی استاندار، بخشی دادستان کرمان، دکتر کورورش احمد یوسفی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان، مدیران دستگا ه های عضو شورای هماهنگی و نهادهای امنیتی در سالن پیامبر اعظم(ص) استانداری کرمان برگزار شد و ابعاد مختلف این طرح مهم اجتماعی مورد بررسی قرار گرفت و مسئولان بر تسریع در اجرای آن تأکید کردند.
دکتر محمدعلی طالبی استاندار کرمان با تأکید بر ضرورت تسریع در اجرای پروژه، آن را الگویی ملی برای ساماندهی، درمان و بازتوانی آسیبدیدگان اجتماعی دانست و گفت: اگر همه پای کار بیایند، میتوانیم از ابتدای سال آینده چهره شهر را از آسیب اعتیاد پاک کنیم. وی بهرهبرداری از فاز نخست پروژه را برای دهه فجر هدفگذاری کرد.
احمدیوسفی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان نیز با اشاره به پیشرفت فیزیکی پروژه، از مشارکت ۱۰ میلیارد تومانی شهرداری کرمان قدردانی کرد و خواستار تأمین منابع مالی پایدار و مدیریت متمرکز شد.
عطاپور معاون سیاسی امنیتی استاندار از همکاری شهرداری، سپاه و بهزیستی تقدیر کرد و گفت: دهکده باید بهگونهای طراحی شود که ماندن در آن برای بهبودیافتگان، ارزشمند و امن باشد.
دکتر قویدل، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری، بر اجرای دقیق آییننامه مراقبت پس از خروج تأکید کرد و خواستار حمایت جدی از مراکز درمانی ماده ۱۵ شد.
روانبخش جانشین فرمانده انتظامی استان نیز با بیان آمار کشفیات اخیر، خواستار همکاری بیشتر شوراها و دهیاران در اقدامات پیشگیرانه شد.
دکتر وحیدی، رئیس سازمان برنامهوبودجه استان، به نبود منابع دولتی مستقیم اشاره کرد و دو مسیر برای تأمین اعتبار پیشنهاد داد.
بخشی دادستان کرمان، پروژه دهکده را موثر در کاهش ورودی پروندهها به دستگاه قضا دانست و آن را اولویتی بالاتر از توسعه زیرساخت قضایی عنوان کرد.
در پایان جلسه لوح احکام انتصاب ریاست کمیته های تخصصی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان به روسای کمیته های استان اعطا شد.