خراسان رضوی- جلسه کمیته فرهنگی پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با حضور معاون قضایی رییس کل دادگستری استان در امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم و رئیس کمیته فرهنگی پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان ، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان و دیگر اعضاء با موضوع بررسی و اهتمام ویژه به برنامه هاي هدفمند پيشگيري از اعتياد در محیط های هدف برگزار شد.
در این جلسه گزارش روند اجرای برنامه های اثرگذار و مداخلات آموزشی و مشاوره ای پیشگیری از اعتیاد و توانمندسازی اقشار مختلف جامعه در برابر آسیب های ویرانگر اعتیاد بر اساس اهداف و راهبردهای حوزه پیشگیری از اعتیاد، با استفاده حداکثری از ظرفیت های مادی و معنوی دستگاه های عضو کمیته فرهنگی پیشگیری این شورا در سطح استان توسط نمایندگان حاضر در جلسه ارائه شد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در این جلسه گفت: با توجه به لزوم فرهنگ سازی و توسعه برنامه های اجتماعی با رویکرد کاهش تقاضای مواد مخدر ، اهتمام جدی تر برای اجرای سلسله برنامه های آموزشی و مشاوره ای پيشگيري اولیه از اعتیاد در محیط های هدف می بایست صورت پذیرد.
علی زندی با اشاره به لزوم توجه به برنامه های اوقات فراغت نوجوانان در تعطیلی مدارس افزود: توجه به برنامه های غنی سازی اوقات فراغت با برنامه های پیشگیری از اعتیاد با تاکید بر نوجوانان و بانوان با استفاده از ظرفیت صدا و سیما ، رسانه ها و فضای مجازی و ظرفیت آموزش و پرورش به ویژه در مدارس در دستور کار دستگاه های عضو قرار دارد.
معاون قضایی رییس کل دادگستری استان در امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم و رئیس کمیته نیز در این جلسه گفت: در راستای برنامه های پیشگیری از اعتیاد و اجرای فعالیت های متنوع آموزشی، فرهنگی واجتماعی در به منظور کاهش آسیب ها و ناهنجاری های اجتماعی در کانون های هدف ، مشارکت تمام دستگاه های عضو ضروری است.
دکتر شفیعی ضمن تشکر از دغدغه مندی دستگاه ها برای هماهنگی و همسویی در گسترش برنامه های پیشگیرانه در سطح استان افزود: برنامه ریزی برای آموزش پیشگیری از اعتیاد برای معلمان در تابستان و اجرای فعالیت های پیشگیرانه دانش آموزان در مهرماه و سال تحصیلی جدید با هدف تقویت برنامه های پیشگیرانه در سطح مدارس استان و مصون سازی دانش آموزان ، صورت می گیرد.