• امروز : دوشنبه - ۲۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 19 May - 2025
کل پست ها: 73708اخبار امروز : 10
1

جلوگیری از موازی کاری دستگاه‌های عضو کمیته فضای مجازی به منظور مبارزه موثر با مواد مخدر و روان گردان‌ها

  • کد خبر : 110820
  • ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۸:۰۴
جلوگیری از موازی کاری دستگاه‌های عضو کمیته فضای مجازی به منظور مبارزه موثر با مواد مخدر و روان گردان‌ها
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان یزد بر جلوگیری از موازی کاری دستگاه‌های عضو کمیته فضای مجازی به منظور مبارزه موثر با مواد مخدر و روان گردان‌ها تاکید کرد.

یزد- اولین جلسه کمیته فرهنگی پیشگیری و مدیریت و کنترل فضای مجازی استان با حضور معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان و رئیس کمیته، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان و سایر اعضای این کمیته در محل دبیرخانه شورای هماهنگی استان برگزار شد.

این جلسه با هدف بررسی وضعیت فضای مجازی و آسیب‌های اجتماعی مرتبط با آن به ویژه در میان نوجوانان و برنامه‌ریزی برای اقدامات فرهنگی و پیشگیرانه و ارائه راهکارهای مقابله با آسیب‌های اجتماعی در بستر فضای مجازی برگزار شد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان ضمن تاکید بر اهمیت هماهنگی و جلوگیری از موازی‌کاری دستگاهها با اشاره به ضرورت ایجاد یک ساختار منسجم تحت چتر شورای هماهنگی گفت: فعالیت‌ها باید به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شوند که از پراکندگی جلوگیری کرده و بر روی یک برنامه جامع و هدفمند متمرکز شویم. این امر می‌تواند به تحقق اهداف مشترک ما در زمینه مبارزه با اعتیاد کمک کند.

محمدحسین امامی به شناسایی گروه‌های هدف اصلی شامل دانش‌آموزان، مربیان و خانواده‌ها اشاره کرد و افزود: هر یک از این گروه‌ها نیازها و چالش‌های خاص خود را دارند که باید در برنامه‌ریزی‌ها مدنظر قرار گیرد. اختلاف نظرهای موجود در مورد برنامه عملیاتی نیز می‌تواند به فرصتی برای بهبود و اصلاح برنامه‌ها تبدیل شود. ما باید با تعیین مهلت‌ها و تمرکز بر مناطق آسیب‌پذیرتر، تعادل و کارایی بیشتری را در فعالیت‌ها ایجاد کنیم.

وی در پایان بر اهمیت مشارکت نهادهای مختلف مانند سپاه، پلیس فتا، سازمان تبلیغات اسلامی و روحانیت تأکید کرد و گفت: هدف نهایی ما تحقق اهداف برنامه‌های ششم و هفتم توسعه در زمینه مبارزه با اعتیاد و تقویت بنیاد خانواده است. برای این منظور، نیاز به یک برنامه جامع و هماهنگ داریم که اولویت‌های قانونی را در نظر گرفته و از منابع مالی موجود، به‌ویژه بودجه شورای اجتماعی، بهره‌برداری کند. با همکاری همه نهادها، می‌توانیم به نتایج مثبتی دست یابیم.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=110820

برچسب ها