گلستان- مهدی طالبی با بیان اینکه «هر یک تومان هزینه در پیشگیری از اعتیاد، ما را از ده تومان هزینه در درمان معتادان بینیاز میکند»، اظهار کرد: با هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور و مشارکت دانشگاه تهران، اولین دوره تربیت کادر متخصص پیشگیری از اعتیاد را در تاریخ ۳۰ و ۳۱ اردیبهشتماه برگزار خواهیم کرد.
وی ادامه داد: دومین دوره این کارگاهها نیز در تاریخ ۴ و ۵ خردادماه با ظرفیت ۱۰۰ نفر برگزار میشود که در هر دوره، ۵۰ نفر از دستگاههای مختلف از جمله مشاوران و مربیان آموزش و پرورش، بهداشت، بهزیستی، سپاه و سازمان تبلیغات اسلامی شرکت خواهند کرد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گلستان با اشاره به ساختار این دورهها توضیح داد: دورههای آموزشی در دو مرحله برگزار میشود: در مرحله اول، دو دوره دو روزه با ظرفیت ۵۰ نفر برای هر دوره (جمعاً ۱۰۰ نفر) طراحی شده است. شرکتکنندگان ابتدا یک پیشآزمون از محتوای کتاب مشخصی میدهند و پس از گذراندن دوره، در آزمون نهایی شرکت میکنند. در نهایت، ۷۰ نفر از برترینهای این آزمون به مرحله دوم راه مییابند که شامل یک دوره تکمیلی یکروزه است. این برنامه آموزشی بهصورت گزینشی و با هدف ارتقای سطح علمی شرکتکنندگان طراحی شده است.
وی تأکید کرد: هرچه در اطلاعرسانی، آگاهیبخشی و تربیت کادر بیشتر تلاش کنیم، توفیقات بیشتری در پیشگیری از اعتیاد خواهیم داشت.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گلستان، آموزش و پرورش را یکی از کانونهای محیطی بسیار مؤثر در پیشگیری از اعتیاد دانست و گفت: به همین دلیل، بیشترین سهم حضور در کارگاهها را به این دستگاه اختصاص دادهایم.
وی بهداشت را دومین دستگاه مؤثر در این حوزه برشمرد و افزود: بیش از ۵۰۰ مشاور در آموزش و پرورش و بهداشت فعال هستند که بهطور مستقیم با گروههای هدف در ارتباطند؛ بنابراین آموزش این افراد نقش بسیار مهمی در پیشگیری از اعتیاد دارد.
طالبی همچنین از مشارکت سپاه پاسداران و سازمان تبلیغات اسلامی در این طرح خبر داد و گفت: سال گذشته ۶۰ نفر از تشکلهای مختلف در کارگاههای پیشگیری شرکت کردند و مرحله دوم آموزش این افراد به زودی برگزار میشود.
وی در پایان از برگزاری نشستهای تبیینی پیشگیری از اعتیاد با چهار گروه روحانیون، مداحان، معتمدین و مؤثرین قبل از ایام محرم خبر داد و گفت: با همکاری مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان، این جلسات برگزار خواهد شد و معتقدیم این آموزشها قطعاً در آگاهیبخشی عمومی و کاهش آسیبهای اجتماعی مؤثر خواهد بود.
انتهای پیام