• امروز : چهارشنبه - ۲۴ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 17 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Wednesday - 14 May - 2025
کل پست ها: 73663اخبار امروز : 20
0
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی:

مدیران کاروان‌های حج، سفیران مبارزه با مواد مخدر هستند

  • کد خبر : 110659
  • ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۸:۳۲
مدیران کاروان‌های حج، سفیران مبارزه با مواد مخدر هستند
در جلسه توجیهی مدیران کاروان‌های حج استان خراسان رضوی که با حضور دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، نماینده دادستان، جانشین رئیس پلیس فرودگاه استان برگزار شد,، آخرین دستور العمل و ابلاغیه های مربوطه تشریح شد.

خراسان رضوی- علی زندی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی گفت: طرح صیانت از شان و منزلت حجاج تمتع به دستگاه های مربوطه ارسال شده و مدیر کاروان ها سفیران مبارزه با مواد مخدر هستند.

وی افزود: در مبارزه با مواد مخدر نیروی انتظامی ۴ هزار شهید و ۱۲ هزار جانباز تقدیم انقلاب اسلامی کرده است که یکی از موضوعات مهم حوزه کاری نیروی انتظامی است.

یساقی نماینده دادسرای عمومی و انقلاب مشهد نیز در این جلسه گفت: حج مانور سیاسی الهی است و برای صیانت از شان زائران همه تدابیر لازم در کشف مواد مخدر انجام شده است و با زائرینی که از آنان مواد مخدر کشف شود از سفر منع و مجازات قانونی در پی دارد .

همچنین سرهنگ نظری جانشین پلیس فرودگاه استان گفت: در حج گذشته ۱۶۰ پرونده کشف مواد مخدر تشکیل شد و در سالجاری تا امروز شاهد افزایش این کشفیات هستیم و در این چند روز ۶۰ پرونده کشف مواد مخدر تشکیل شده است.

وی افزود: با وجود دستگاههای اسکن قوی و نیروهای مجرب و تجهیزات پیشرفته هیچ گونه مواد مخدری از مرز هوایی مشهد خارج نخواهد شد. تمام این کشفیات و توصیه ها و خودداری به واسطه حفظ شان و منزلت زائر بیت الله الحرام است که رعایت آن مورد انتظار است.

جباری مسئول حراست حج و زیارت خراسان رضوی نیز در این نشست آخرین دستورالعمل های سازمان حج و زیارت برای حضور زائران در فرودگاه جهت عزیمت را اعلام کرد.

برگزاری جلسه هماهنگی صیانت از شان و منزلت حجاج تمتع

همچنین پیرو ابلاغ طرح صیانت از شان و منزلت حجاج تمتع، جلسه هماهنگی و برنامه ریزی آن با حضور معاون دادستان مرکز استان، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، رئیس پلیس فرودگاه استان و همکاران مرتبط ایشان، نماینده پلیس مبارزه با مواد مخدر استان، مدیر حراست حج و زیارت، رئیس اداره ترمینال‌های فرودگاه بین المللی مشهد برگزار شد.

در این جلسه گزارش روند اقدامات صورت گرفته در خصوص صیانت از شان و منزلت حجاج تمتع ارائه شد و  در خصوص چگونگی اقدامات اطلاع رسانی و حساس سازی زائران در خصوص تبعات قانونی حمل مواد مخدر تصمیم گیری شد.

همچنین در این رابطه مقرر شد جلسه توجیهی و اطلاع رسانی به مدیران کاروان های استان های خراسان رضوی و خراسان شمالی برگزار شود.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=110659

برچسب ها