به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ سردار وحید مجید با بیان اینکه گستره جرائم نسبت به هر پلتفرم متنوع است، اظهار داشت: در حوزه کنکور و تبلیغهای دروغین برای فروش سوالات، مجرمان از تلگرام بیشتر استفاده میکردند. به طور کلی جرائم اقتصادی در تلگرام بیشتر مشهود است.
سردار مجید در خصوص جرائم رخ داده در اینستاگرام گفت: جنس جرائم در اینستاگرام فرهنگی و اجتماعی است؛ در واتساپ نیز شاهد جرائم مختلفی هستیم.
رئیس پلیس فتا در پاسخ به این سوال که از گذشته یکی از مطالبات پلیس استقرار سکوهای اینستاگرام و تلگرام در کشور بود، آیا در این خصوص اقداماتی صورت گرفته است، افزود: شورای عالی فضای مجازی در این خصوص تصمیماتی گرفتند و اقداماتی صورت گرفته که تکلیف فعالیت پلتفرمها در داخل کشور مشخص شود، اما هنوز نتیجه اعلام نشده است که حد و حدود پاسخگویی آنها چگونه باشد.
وی درباره کوچ خرده فروشان مواد مخدر به فضای مجازی خاطرنشان کرد: در پلیسهای تخصصی واحد سایبری راهاندازی شده است و ماموریتهای پلیس فتا در فضای سایبری در این خصوص به آن ها واگذار شده است.
سردار مجید اضافه کرد: واحد سایبری پلیس مواد مخدر وظیفه رسیدگی به جرم فروش مواد مخدر و مقابله با آنها را بر عهده دارد و ما از آنها پشتیبانی میکنیم.
رئیس پلیس فتا فراجا گفت: بیشترین جرائم در این فضا مربوط به آموزش و کشت مواد مخدر است که اقداماتی در جهت مقابله با این صفحات در حال انجام است.