مازندران- سردار «حسن مفخمی شهرستانی» از اجرای مرحله ۱۷ طرح آرامش در سطح استان خبر داد و اظهار داشت: در این طرح که به مدت سه روز در سراسر استان به صورت شبانه روزی اجرا شد تعداد هزار و ۲۵ نفر شامل ۲۸ قاچاقچی، ۳۵۸ خرده فروش، ۳۸۵ معتاد و ۱۸۱ معتاد متجاهر دستگیر شدند.
وی افزود: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان با همکاری شهرستانهای تابعه به منظور پاکسازی نقاط آلوده و مقابله با خرده فروشان و معتادان موادمخدر، طرح آرامش در شهر را در مناطق آلوده و جرم خیز اجرایی کردند.
فرمانده انتظامی مازندران بیان کرد: مأموران با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات گسترده میدانی مناطق آلوده و جرم خیز را شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی در محلهای شناسایی شده اقدام به انجام ماموریت کردند.
وی در ادامه گفت: مأموران در استان ضمن شناسایی پاتوقها و بازرسی از آنها مقدار ۴۰۴ کیلوگرم انواع موادمخدر کشف و ضبط کردند.
سردار مفخمی شهرستانی با اشاره به اینکه اجرای این طرح، موجب رضایتمندی شهروندان و همچنین افزایش احساس امنیت در مردم میشود، بیان کرد: متهمان دستگیر شده با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مقامات قضایی تحویل شدند.
انتهای پیام/