فارس- ارسطو ترکمانمنش، با اشاره به اهمیت توانمندسازی بهبودیافتگان اظهار داشت: در سال ۱۴۰۳، تعداد ۱۷۸۱ نفر از آسیبدیدگان اجتماعی در استان فارس تحت آموزشهای مهارتی و شایستگیهای فنی و حرفهای قرار گرفتند. این آموزشها متناسب با شرایط و توانمندی این افراد طراحی شده و بستری برای بازگشت پایدار آنان به زندگی سالم فراهم کرده است.
وی افزود: در این مدت ۱۶۱۲ فقره گواهینامه رسمی مهارت فنی و حرفهای برای بهبودیافتگان صادر شده است. دریافت این گواهینامهها به آنان کمک میکند تا با تکیه بر تخصص خود، به درآمدی مطلوب برای تأمین معیشت دست یابند و مسیر تازهای در زندگی خود ترسیم کنند.
ترکمانمنش با قدردانی از تلاشهای اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان فارس تصریح کرد: این آموزشها در رشتههای پرکاربردی مانند جوشکاری، تعمیرات خودرو، تأسیسات و لولهکشی، خیاطی و سایر مهارتهای مورد نیاز بازار کار ارائه شده و به گونهای برنامهریزی شده که متناسب با توان جسمی و شرایط روحی بهبودیافتگان باشد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس در ادامه با تأکید بر لزوم توسعه این اقدامات در سال ۱۴۰۴ گفت: آموزش مهارتهای کاربردی، نه تنها به بهبودیافتگان امید و عزت نفس میبخشد، بلکه راهی مطمئن برای قطع زنجیره آسیبهای اجتماعی است.
وی با دعوت از کارآفرینان، صاحبان کارگاههای تولیدی و خیرین استان افزود: امروز فرصت مناسبی فراهم شده تا این نیروی انسانی آموزشدیده و آماده، در مشاغل مناسب به کار گرفته شوند. حمایت از اشتغال بهبودیافتگان، سرمایهگذاری مؤثری برای ساختن جامعهای سالمتر و پویاتر خواهد بود.
ترکمانمنش در پایان خاطرنشان کرد: با همکاری گستردهتر میان دستگاههای اجرایی، کارآفرینان و خیرین، میتوان در سالجاری گامهای مؤثرتری در مسیر ایجاد اشتغال پایدار برای بهبودیافتگان برداشت و شاهد بازگشت واقعی آنان به زندگی سالم و فعال بود.
وی در پایان گفت: روند بازتوانی بهبودیافتگان از اعتیاد در استان با هدف تأمین درآمد پایدار برای زندگی سالم، شتاب بیشتری گرفته است؛ ارائه آموزشهای فنی به بیش از ۱۷۰۰ نفر از آسیبدیدگان اجتماعی و صدور گواهینامههای تخصصی، چشمانداز روشنتری برای حضور مؤثر آنان در بازار کار ایجاد کرده است.