• امروز : سه شنبه - ۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 2 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Tuesday - 29 April - 2025
کل پست ها: 73499اخبار امروز : 0
1

تهدید مواد مخدر را خطری جدی برای بنیان‌های اجتماعی و خانوادگی

  • کد خبر : 109991
  • ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۰
تهدید مواد مخدر را خطری جدی برای بنیان‌های اجتماعی و خانوادگی
استاندار فارس، تهدید مواد مخدر را خطری جدی برای بنیان‌های اجتماعی و خانوادگی دانست و گفت: مبارزه با این بلای خانمانسوز نیازمند جدیت همه‌جانبه و همراهی آحاد جامعه است.

فارس- حسینعلی امیری در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، بر ضرورت آسیب‌شناسی اقدامات گذشته و تدوین راهبردهای موثرتر در این حوزه تأکید کرد.

وی با اشاره به سه دهه مبارزه مستمر نظام جمهوری اسلامی با مواد مخدر افزود: مواد مخدر به عنوان پدیده‌ای خانمان‌سوز، مشکلات اجتماعی فراوان و هزینه‌های مادی و معنوی سنگینی بر کشور تحمیل کرده است.

استاندار ادامه داد: اما با وجود وضع قوانین متعدد، اصلاح مقررات و اتخاذ رویه‌های گوناگون، همچنان با این معضل مواجه هستیم و تاکنون به اهداف تعیین ‌شده در ریشه‌کنی این پدیده شوم دست نیافته‌ایم.

امیری، ضمن تاکید بر لزوم استفاده از تجارب موفق جهانی در زمینه مبارزه با مواد مخدر گفت: باید مطالعه‌ای تطبیقی در خصوص کشورهایی که توانسته‌اند این معضل را مدیریت یا ریشه‌کن کنند انجام شود و راهکارهای موثر آنان مورد بررسی قرار گیرد.

استاندار فارس افزود: استفاده از الگوهای موفق جهانی می‌تواند راهنمایی مناسب برای مبارزه جدی با مواد مخدر و بهبود روند فعلی در کشور باشد.

امیری، در بحث مبارزه با مواد مخدر، پیشگیری را مقدم بر درمان دانست و ادامه داد: باید در گام نخست، اقدامات پیشگیرانه با جدیت دنبال شود و تمامی دستگاه‌های عضو شورای مبارزه با مواد مخدر بر اساس وظایف ذاتی خود، برنامه‌ای مشخص و مدون برای مبارزه همه‌جانبه با این پدیده شوم تدوین و اجرا کنند.

وی، همچنین بر اهمیت مراقبت‌های پس از بهبودی افراد مبتلا به اعتیاد نیز تاکید کرد و گفت: هزینه‌های قابل توجهی برای درمان افراد گرفتار در دام اعتیاد صرف می‌شود و لذا لازم است با برنامه‌ریزی اصولی، مراقبت‌های پس از بهبودی به طور ویژه در دستور کار قرار گیرد تا از بازگشت مجدد این افراد به چرخه اعتیاد جلوگیری شود.

استاندار فارس، تهدید مواد مخدر را خطری جدی برای بنیان‌های اجتماعی و خانوادگی دانست و ادامه داد: مبارزه با این بلای خانمانسوز نیازمند جدیت همه‌جانبه و همراهی آحاد جامعه است.

امیری تاکید کرد: همچنین باید با افزایش هزینه‌های ارتکاب جرم، به ویژه در حوزه قاچاق مواد مخدر، زمینه بازدارندگی موثر فراهم شود و این امر نیز مستلزم وضع مجازات‌های سنگین و اجرای قاطع قوانین موجود است تا فعالیت در این عرصه برای قاچاقچیان پرهزینه و پرخطر شود.

وی افزود: با عزم ملی، مشارکت همگانی و بازنگری در شیوه‌های مبارزه، می‌توان به نتایج مطلوب در زمینه مقابله با مواد مخدر دست یافت و جامعه‌ای سالم‌تر و ایمن‌تر برای نسل‌های آینده فراهم کرد.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=109991

برچسب ها