• امروز : چهارشنبه - ۱۳ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 4 - شوال - 1446
  • برابر با : Wednesday - 2 April - 2025
کل پست ها: 73293اخبار امروز : 0
1

۲۹ درصد زندانیان قزوین را مجرمان مواد مخدر تشکیل می دهند

  • کد خبر : 109207
  • ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۳
۲۹ درصد زندانیان قزوین را مجرمان مواد مخدر تشکیل می دهند

رییس کل دادگستری قزوین گفت: ۲۹ درصد جمعیت زندانیان استان قزوین را مجرمان مواد مخدر تشکیل می دهند.

قزوین- مراسم گلریزان اجتماعی برای اولین بار در استان شنبه شب با حضور اصغر جهانگیر معاون قوه قضاییه آیت الله مظفری نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین محمد نوذری استاندار حجت الاسلام مصطفوی رییس دادگستری استان و جمعی از خیرین در تالار ایران زمین قزوین برگزار شد.

حجت الاسلام علی مصطفوی شنبه شب در مراسم گلریزان اجتماعی اظهارداشت: ۲۹ درصد زندانیان قزوین را مرتکبان جرایم مواد مخدر و سارقان تشکیل می دهند که برای حل انها نیازمند همفکری و همکاری همه دستگاهها هستیم.

وی اضافه کرد: افزایش آسیبهای اجتماعی نگران کننده است و باید با کمک خیرین و صاحب نظران بتوانیم راهکاری برای کاهش آسیبها پیدا کنیم.

حجت الاسلام مصطفوی گفت: هرجا از مردم استفاده کردیم به نتیجه رسیده ایم و امروز همه با همکاری یکدیگر و سازمان ها و نهادهای مختلف می توانیم به حل معضلات اجتماعی امیدوار باشیم.

مراسم گلریزان اجتماعی با هدف حمایت از زنان و کودکان آسیب دیده از سوی معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قزوین برگزار شده است.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=109207

برچسب ها