• امروز : جمعه - ۱۳ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 9 - محرم - 1447
  • برابر با : Friday - 4 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
4

کشف ۱۰ کیلو هروئین جاساز شده در خودرو

  • کد خبر : 109120
  • ۰۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۷
کشف ۱۰ کیلو هروئین جاساز شده در خودرو

یک دستگاه کارتخوان همراه با ده کیلو و یکصد گرم هروئین جاساز شده در خودرو فرد توزیع کننده مواد مخدر کشف شد.

مرکزی- رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان گفت: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان از فعالیت مجرمانه یک توزیع کننده عمده مواد مخدر صنعتی در یکی از محلات شهرستان اراک مطلع و پیگیری موضوع با هماهنگی قضائی به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت. 

سرهنگ نورالدین ناظمی افزود: متهم در یک عملیات منسجم در مخفیگاهش دستگیر شد و در بازرسی از خودرو متهم، مقدار ۱۰ کیلو و یکصد گرم هروئین که به طرز ماهرانه‌ای جاساز شده بود همراه با حدود ۲۲۰ میلیون ریال وجه نقد حاصل فروش مواد مخدر و یک دستگاه کارتخوان کشف شد.

او با تأکید بر مبارزه قاطع پلیس با سوداگران مرگ، از مردم خواست هرگونه فعالیت مجرمانه را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ گزارش کنند.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=109120

برچسب ها