کرمان- عماد بنی اسدی با اعلام این خبر گفت: بر اساس گزارشات واصله مبنی بر مصرف ، توزیع و فروش مواد مخدر در چهار نقطه از شهر بردسیر دستورات لازم جهت بازرسی و تفتیش از ساختمان های مربوطه صادر گردید.
این مقام قضایی افزود: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان در بازرسی از این اماکن ضمن کشف مقادیر مختلف مواد مخدر ، ۱۳ متهم را در ارتباط با فروش ، توزیع و مصرف مواد مخدر دستگیر و تحویل دادسرای عمومی و انقلاب بردسیر نمودند.
بنی اسدی تصریح کرد: از آنجا که اماکن یاد شده علاوه بر محل توزیع و فروش مواد مخدر ، به پاتوقی برای مصرف کنندگان مواد مخدر تبدیل شده بود، وفق مقررات با دستور مقام قضایی اماکن مذکور پلمب گردید.
وی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به این که گرایش به مواد مخدر یکی از اساسی ترین آسیب های اجتماعی است و ریشه و عامل اصلی بسیاری از جرایم و آسیب های دیگر نیز محسوب می شود، دستگاه قضائی در برخورد با مجرمان، فروشندگان و توزیع کنندگان مواد مخدر بدون هیچ گونه مماشاتی اقدام و بنا به ضرورت و با مجوز قانونی علاوه بر مجازات مجرمان، دستور پلمب منزل را نیز صادر خواهد کرد.