• امروز : جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
4

بازدید استاندار یزد از مرکز تبصره ۲ ماده ۱۶ بانوان

  • کد خبر : 108005
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۲
بازدید استاندار یزد از مرکز تبصره ۲ ماده ۱۶ بانوان
استاندار یزد با حضور در مرکز ترک اعتیاد تبصره 2 ماده ۱۶ بانوان در استان، از نزدیک به بررسی مسائل و مشکلات این مجموعه پرداخت.

یزد- محمدرضا بابایی استاندار یزد به همراه معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی، مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و سرپرست بهزیستی استان همزمان با آخرین چهارشنبه بهمن ماه با حضور در مرکز ترک اعتیاد تبصره ۲ ماده ۱۶ استان، ضمن بازدید از مرکز، از نزدیک به بررسی مسائل و مشکلات این مجموعه پرداختند.

شایان ذکر است آخرین چهارشنبه هر ماه به عنوان روز اجتماعی استان تعیین شده و در آن روز، رویکرد اصلی برنامه مدیریت ارشد استان یزد برنامه های حوزه اجتماعی و فرهنگی است.

این اقدام با هدف نظم بخشیدن به برنامه های حوزه اجتماعی و برجسته سازی اهمیت این بخش صورت می گیرد و پیگیری امر اجتماعی در سطح مدیریت ارشد استان یزد تنها به این روز محدود نخواهد شد.

همچنین در ادامه این بازدیدها استاندار یزد و دبیر شورای هماهنگی از زمین محل احداث مرکز ماده ۱۶ زنان در بلوار ملائک یزد بازدید و جهت احداث مرکز مربوط قول مساعدت و همکاری داد.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=108005

برچسب ها