در عملیاتی توسط نیروهای امنیتی سپاه فجر فارس، دو تُن و ۹۱۰ کیلوگرم مواد مخدر از نوع حشیش از یکی از بزرگترین باندهای تهیه و توزیع این ماده مخدر در کشور در جنوب این استان کشف و ضبط شد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان فارس، این محموله از مرزهای شرقی وارد کشور شده بود که پس از عبور از چند استان در مبادی ورودی فارس مورد شناسايی و رصد نیروهای امنیتی سپاه فجر قرار گرفت.
نیروهای امنیتی سپاه فجر در راستای مقابله با سوداگران مرگ، با بررسیهای اطلاعاتی و شناسایی دقیق و با هماهنگی دستگاه قضایی در قالب عملیاتی غافلگیرانه موفق به انهدام این باند شدند.
در این عملیات دو نفر دستگیر و چهار خودرو کشف و ضبط و تحویل دستگاه قضایی شد و اقدامات لازم برای شناسایی و دستگیری سایر عوامل مرتبط ادامه دارد.
از شگردهای این باند سازمانیافته، انتقال و جابهجایی مواد مخدر با استفاده از پوششهای مختلف از جمله بار میوه بود.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان فارس۹۳٫۰۶٫۱۲